DÜZCE ŞELALELERİ TURU Tur Programı

TUR PROGRAMI

Sabah saat 07.30’da Kızılay Atatürk Bulvarı, 08.00’da Ümitköy Galleria Avm önünde buluşarak, muhteşem doğa manzaralarını seyrederek günübirlik Düzce yolculuğumuza başlıyoruz.

İlk durağımız içerisinde yaklaşık 150 kuş türünün yaşadığı Efteni Kuş Gölü. Kuş seyir terasından kuşları ve Efteni Gölün’ü gözlemledikten sonra, fotoğraf makinelerimizi hazırlayarak bir başka doğa harikası olan Güzeldere Şelalesi’ne doğru yola çıkıyoruz. Sonbaharda sarı rengin, ilkbaharda yeşil rengin bütün tonlarının bir arada bulunduğu dev kayın ve gürgen ağaçlarının arasında ilerliyoruz. Çağlayanın sesinden yaklaştığınızı hissettiğiniz anda ağaçların arasından birden karşınıza çıkan görkemli şelaleyi seyretmenin, köpük köpük akan suyun şırıltısını dinlemenin zevkini tadabilmek bir ayrıcalık. Yeşillikler arasındaki bu muhteşem manzara insana gerçekten heyecan ve coşku veriyor. Diğer farklı güzellikleri de görebilmek için gölden ayrılıp Samandere Şelalesi’ne gidiyoruz. Bu şelale Orman Bakanlığı’nca Tabiat Anıtı olarak tescil edilmiştir. Samandere Şelalesi’nin korkuluklu terası seyir için çok uygundur. Öğle yemeği molasının ardından Aydınpınar Takım Şelaleleri'ne doğru yola çıkıyoruz. Doğal parkurlardan oluşan yolumuzu rehberimizin anlatacağı hikayeleri dinleyerek geçirdikten sonra Aydınpınar Takım Şelaleleri'ni gördükten sonra rehberimizin belirlediği saatte Düzce’den hareket ediyoruz. Gerekli molalar verilerek Ankara’ya dönüş.

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 20.04.2024 16:00 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.