AKÇAKOCA - MELENAĞZI - HEMŞİN KÖYÜ TURU Tur Programı

TUR PROGRAMI

Sabah saat 07.30’daKızılay Atatürk Bulvarı önünden, 08.00’da Ümitköy Galleria Avm önünde buluşarak, Osman Gazi’nin silah arkadaşı olan Akçakoca Bey’in diyarı ve şirin bir balıkçı kasabası olan Akçakoca’ya hareket. 

Yolumuz üzerinde ilk ziyaret yerimiz Konuralp Müzesi. Konuralp Müzesi içinde birinci katta bölgede bulunan toprak ve metal eşyalar, heykelcikler, ikinci katta silahlar, etnografik değerler, yöresel kıyafetler sergileniyor. Müze gezimizin ardından öğle yemeğinde Karadeniz’in olmazsa olmazı balık ve salata keyfi. Yemekten sonra Akçakoca Bey’in heykelini inceliyor ve şehir merkezine 3 km. uzaklıktaki eşsiz panoraması, piknik ve mesire alanları, mavi bayraklı plajı ile ünlü Ceneviz Kalesi’ne gidiyoruz. Kale gezisi sonrasında ahşap evleri ve doğasıyla dikkatleri üzerine çeken Hemşin köyüne hareket. Köy içinde yürüyüşler yapıyor ve bu muhteşem doğayı fotoğraflıyoruz. 150 yıllık ahşap camiyi geziyor ve Melenağzı'na hareket ediyoruz. Melenağzı'nda verilecek çay kahve molasının ardından şehir merkezine doğru yola çıkıyoruz. Şehir merkezinde serbest zaman. Serbest zaman sırasında kendine has özellikleri olan Akçakoca evlerinin bulunduğu sokaklarda gezebilir veya alışveriş yapabilirsiniz. Belirlenen saatte buluşarak muhteşem doğa manzarasını seyrederek, neşeli geçen bir yolculuğun tatlı anılarıyla huzur içinde dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Gerekli molalar verilerek Ankara’ya dönüş.

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 23.04.2024 22:09 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.