ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI TURU Tur Programı

TUR PROGRAMI

Sabah saat 05:30 Hızlı Tren garında buluşup 06:00 treni ile Eskişehir’e hareket ediyoruz. Eskişehir'e vardığımızda bizi bekleyen aracımıza binerek güzel bir kahvaltı için hareket ediyoruz, kahvaltı sonrası ilk olarak kentin çehresini değiştiren Porsuk düzenlemesi ile Türkiye’nin Venedik’i sayılan tekne turumuz ile kentin sudan görünümüne vakıf olacağız. Gezimizin ardından Eskişehir’in tarihi Odunpazarı semtinde Cam Eserleri Müzesi'ni gezeceğiz, sonrasında Balmumu Heykel Müzesi'ni ziyaret ettikten sonra dünyada tek olan Eskişehir Lületaşının hem işlenişini hem de hazır eserlerin sergi ve satışlarının yapıldığı Atlıhan’da kısa bir alışveriş molası veriyoruz.

Kurşunlu Külliyesi’nde de cam işçiliğinin heyecan veren atmosferini ve Lületaşı Sergisini göreceğiz. Eskişehir’e özel yöresel menümüz ile öğle yemeğimizi aldıktan sonra kentin görkemli parklarına doğru yol alıyoruz. Kente yapay bir plaj kazandıran Kent Park'ta yeşilin keyfini çıkarıyoruz. Sonrasında Saz Ova Parkı’nda ünlü Bavyera saraylarını ve masal kahramanları ile eğlenceli ve bol fotoğraflı bir öğleden sonrası geçiriyoruz. Günün sonunda belki de hüzünlü hikâyesi ile milli sanayi hamlemizin gecikmesinde de etkili olacak "ilk yerli" otomobil olan "Devrim" arabasını görecek ve Ankara’ya dönüş için tren garına hareket 18:00 treni ile  Ankara’ya varış.

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 18.04.2024 07:43 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.