KONAKLAMAI ILGAZ TURU Tur Programı


ANKARA ÇIKIŞLI HER HAFTA SONU 1 GECE 2 GÜN
KONAKLAMALI ILGAZ TURU
GİDİŞ DÖNÜŞ ULAŞIM – 1 GECE OTEL KONAKLAMASI – 1. GÜN ARAÇ İÇİ KAHVALTI – OTELDE AÇIK BÜFE AKŞAM YEMEĞİ
OTELDE AÇIK BÜFE SABAH KAHVALTISI – REHBERLİK – MİLLİ PARK GİRİŞ ÜCRETİ – SEYAHAT SİGORTASI DAHİL
Kişi Başı Tur Ücreti: 290,00 TL
0-5 Yaş Çocuk: ÜCRETSİZ
6-11 Yaş Çocuk: 250,00 TL
(Çocuk İndirimleri 2 Yetişkin Yanında Geçerlidir.)

ARAÇ KALKIŞ NOKTALARIMIZ
07:00 Kızılay Avm Önü
07:10 Ankamall Avm Karşısı
07:20 Keçiören Altınpark (Ziraat Bankası Karşısı)

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 07:00’de Kızılay Avm Önü, 07:10 Ankamall Avm Karşısı, 07:20 Altınpark Önü buluşmamızın ardından araç içi kahvaltımızı alıyoruz. Sonrasında tertemiz havası, doğal güzelliğiyle kentin kargaşasından uzaklaşabileceğiniz, gönlünüzce soluklanabileceğiniz Cennet’ten bir köşe Ilgaz Milli Park'ına ulaşıyoruz. Rehberimizden alacağımız bilgiler sonrasında Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda vakit geçirebilir, kızak ile kayabilir, doğa yürüyüşü yapabilir, çevrede bulunan otel ve restoranlarda vakit geçirip çay kahve içebilir, telesiyej ile zirveye çıkıp muhteşem ılgaz manzarasında vakit geçirebilir, dileyen misafirlerimiz ise kayak federasyonunun profesyonel kayak pistlerinde kayak keyfi yapabilirler. Dileyen misafirlerimiz öğle yemeğini çevrede bulunan otel ve restoranlarda menülere göre ekstra olarak alabilir veya acentamızın anlaşmalı otelinde rehberimizin de yönlendirmesi ile indirimli olarak sunulan ekmek arası sucuk veya köfte yanında ayran ile oluşan menüyü alabilirler. Ilgaz milli parkından akşam 17:00 civarı 1. Günümüzü tamamlayarak konaklama yapacağımız otelimize geçiyoruz. Otele yerleşme ve akşam yemeği sonrası dinlenmek üzere odalarımıza geçiyoruz.

Kahvaltı : Araç içerisinde kahvaltı paketi tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği : Anlaşmalı Restoranımızda İndirimli Ekmek Arası Izgara ve İçecek (Ekstra) veya Çevre Restoranlar (Ekstra)
Akşam Yemeği : Restoranda alınıcaktır, tur ücretine dahildir.
Konaklama : Olgassys Butik Otel



2 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltının ardından rehberimizin belirleyeceği kar ve pistlerin durumuna göre ılgaz milli parkı yada Yıldıztepe milli parkına gidiyoruz. Gün boyu serbest zaman, kayak, kızak, yürüyüş keyfi sonrasında 17:00 civarı günümüzü tamamlayıp bembeyaz karların arasında Ilgaz'dan ayrılmak üzere sizlerle birlikte dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Neşeli bir yolculuk sonrasında Ankara’ya ulaşıyoruz. Siz değerli misafirlerimiz ile bir başka Ayakizi Tur organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

Kahvaltı : Otelde Açık Büfe
Öğle Yemeği : Anlaşmalı Restoranımızda İndirimli Ekmek Arası Izgara ve İçecek (Ekstra), Çevre Restoranlar (Ekstra)



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 20.04.2024 08:24 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.