KARTEPE TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
Ankara - Kartepe - Maşukiye


Sabah belirtilen noktalardan hareketimizin ardından kış turizm merkezi olan Kartepe ye varış. Öncesinde Dört mevsim farklı güzellik sunup Turistik bir yer haline gelen ve her mevsim ziyaretçi akınına uğrayan Maşukiye ye varış. Organik ürün alışverişi ve doğa yürüyüşü yapmak için burada vereceğimiz kısa serbest zaman sonrasında Kayak yapmak üzere sapanca gölü manzarası eşliğinde Kartepe ye çıkıyoruz. Dileyen misafirlerimiz kayak yapabilir (veya kayak takımı kiralayabilir) dileyen misafirlerimiz ise pistlerin yanında bulunan kafelerde oturup vakit geçirip telesiyeje binip veya yürüyüş yapabilirler. Ardından belirtilen saatte toplanıp Ankara ya dönmek üzere yola çıkıyor ve bir başka AYAKİZİ organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

KARTEPE KAYAK MERKEZİ HAKKINDA

Maşukiye'den başlayan, 17 kilometre uzunluğundaki orman yolunu takip ederek yapılacak yolculuk misafirleri bu düşler ülkesine taşıyacaktır. Ucu bucağı olmayan bir beyazlığın kaybolup, bulutların üzerine çıkmak, bembeyaz bir düşü gerçekten yaşamak istiyorsanız buyurun Kartepe'ye... Marmara Bölgesi'nin Uludağ'dan sonra en çok ziyaretçi çeken kış turizm merkezidir.
Pistlerde her türlü zorluk derecesine uygun olan bölgeler bulunmaktadır.

07:00 Kızılay AYAKİZİ Turizm Ofis Önü
07:05 Milli Kütüphane
07:10 Armada AVM
07:20 Ümitköy Köprüsü Altı
07:25 Koru Sitesi
07:30 Yaşamkent BP 
07:40 Optimum AVM

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 24.04.2024 04:34 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.