VİYANA TURU Tur Programı

VİYANA   TURU

  3 GECE 4 GÜN

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İstanbul, Viyana

Gezimizin ilk günü, kalkıştan üç saat önce, Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde tur lideriniz ile buluşarak başlıyor. Bilet ve pasaport işlemlerini bitirdikten sonra Pegasus Hava Yolları tarifeli seferleri ile varış noktamız Viyana. Viyana’ya yapılacak panoramik şehir gezisinde Sanat Müzesi, Opera Binası, Antik Müzeler, Hoffburg Sarayı, Parlamento Binası, Burg Tiyatrosu, Üniversite, Votiv Kilisesi, ve trafik durumuna göre Belvedere Sarayı görülecek yerler arasında. Gezi sonrası otele yerleşiyor ve devamında dileyenlerle ekstra Grinzing’de Şinitzel Gecesi'ni gerçekleştiriyoruz. Geceleme otelimizde.



2 Gün: Viyana

Sabah alınacak kahvaltı ardından misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen Wienerwald - Seegrote-Belvedere Sarayı ve Schonbrunn Sarayı Gezisi ne katılabilirler. Devamında göreceğimiz yerler arasında Avrupa' nın en güzel tarihi bahçelerine sahip Schönbrunn Bahçesi Sarayları yer alıyor. Viyana’da sunulan bir diğer ekstra gezi de muhteşem Viyana Konser Gecesi. Ardından özel otobüslerimiz ile otelimize transfer oluyoruz. Geceleme otelimizde.



3 Gün: Viyana

Sabah, kahvaltının ardından misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen Budapeşte Gezisi 'ne katılabilirler. Geceleme otelimizde.



4 Gün: Viyana, İstanbul

Sabah, kahvaltının ardından tur liderinizin belirteceği saatte buluşma ve otobüslerimiz ile havalimanına transfer.Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul’ a hareket. İstanbul’ a varış ve turumuzun sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

Ekstra Geziler Hakkında Bilgilendirme

Tur programda belirtilen ekstra geziler, servis aldığımız yerel acente tarafından minimum 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları ve içerik katılımcı sayısına göre değişiklik gösterebilmektedir. Özel/ayrı olarak çocuk fiyatı belirtilmeyen ekstra turlarda, 3-12 yaş arası çocuk misafirler için ekstra turlar %50 indirimli. Ekstra tur fiyatları turları düzenleyen yerel acenta tarafından belirlenmektedir.

Ekstra gezi: Grinzing Şinitzel Gecesi | 55 Euro

Viyana'nın en şık semtlerinden biri olan Grinzing; küçük ve şirin evleri restoranlara dönüştürülen Viyana'nın elit bölgelerinden biridir. Sizleri götüreceğimiz bu restoranlardan birinde, Viyana'nın dünyaca meşhur şinitzelini tadarak tipik Viyana müziği eşliğinde keyifli bir gece geçireceğiz.

Ekstra gezi: Wienerwald, Seegrote,Belvedere Sarayı ve Schönbrunn Sarayı Gezisi | 65 Euro

Alplerin kuzeydoğu uzantısı olan Wienerwald Gezisi'nde ilk durağımız Seegrote. II. Dünya Savaşı’nda Nazilerin, savaşın kaderini değiştirebilecek, dünyanın ilk nesil en hızlı jet savaş uçağını ürettikleri eski bir maden ocağında, Avrupa’nın en büyük yeraltı gölünde etkileyici bir tekne gezisi yapılacak, sonrasında Viyana dışındaki muhteşem ormanlardan geçilecek ve bir sonraki durağımız Savoy prensi Eugene’nin yazlık sarayı olan Belvedere Sarayı olacak. .Gezinin son durağı ise Bethooven’ın 9. senfonisine ilham veren şirin kaplıca şehri Baden.Gezi esnasında göreceğimiz yerler arasında Schönbrunn Sarayı Bahçesi yer alıyor. Burada alışveriş için verilen serbest zamanın ardından Viyana şehir merkezine dönülüyor. Bu turu kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Ekstra gezi: Viyana Konser Gecesi | 55 Euro ( Çocuk İndirimi Yoktur)

Müzik ile her zaman iç içe olmuş ve her yıl yüzlerce klasik müzik konserinin verildiği bu şehirde tur liderinizin size sunacağı özel salonlardan birinde keyifli ve unutulmaz bir akşam geçireceksiniz.

Ekstra gezi: Budapeşte Gezisi | 90 Euro

Orta Avrupa’nın önemli kentlerinden biri olan Macaristan’ın başkenti “Tuna’nın İncisi” lakabıyla bilinen ve UNESCO’nun büyük desteğini almış olan Budapeşte’ye yolculuğumuz başlıyor. Şehre varışı takiben Gellert Tepesi, Kale Tepesi, Balıkçılar Burcu, St. Matyas Kilisesi, Gülbaba Türbesi, Kahramanlar Meydanı, Andrassy Bulvarı, Oktogon Meydanı, St. Istvan Bazilikası, Szchenyi Zincirli Köprüsü ve Vaci Utça’da alışveriş için boş zamanın ve ardından Viyana’ya dönüyoruz.

 

 


İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 20.04.2024 10:12 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.