KONYA TURU HIZLI TRENLE Tur Programı

                      

                       AYAKİZİ FARKIYLA KONYA ...

 

                                              

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
Sabah 06:15 Ankara Gar’ında buluşma.

06:45 treni  ile ünlü düşünür Mevlana’nın diyarı Konya’ya hareket. Yaklaşık 1,5 saat sürecek olan Konya yolculuğumuza başlıyoruz. Konya’ya vardığımızdaki ilk durağımız Mevlana Türbesi ve Müzesi. Mevlâna Müzesi’nin bulunduğu yer Selçuklu Sarayı’nın gül bahçesi iken Konya’ya gelen Mevlâna’nın babası Âlimlerin Sultanı Bahaeddin Veled’e Selçuklu Sultanı I.Alaaddin Keykubat tarafından hediye edilmiştir. 

Mevlana müzesinden sonra içerisindeki eşsiz çinileriyle ünlü bugün Çini Müzesi olarak hizmet veren Karatay Medresesini (Müzesini)  ziyaret ediyor ve Klasik Konya konaklarını,  Hagios Manastırını ve hristiyanlığın ilk kiliselerinden olan Aya Elena kilisesini görüyor Kapadokya’yı aratmayan Sille Köyünü geziyor ve Konya’ya özgü yöresel öğle yemeğini alıyoruz.

 Ardından binlerce kelebeği görebileceğimiz tropikal Kelebekler Vadisi’ni geziyor ve ardından Şems-i Tebriz’inin Türbesini ’de ziyaret ediyoruz.  Son olarak Meram bağlarını da görebileceğimiz Tavus Baba türbesini ve parkını görüyoruz. 19:00 tren saatine göre   manevi bir huzurla dolu olarak dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

***Turlarımızda 11 - 16 kişi arası kayıtlarda lüx minibüs, 17 - 24 kişi arası kayıtlarda 27 kişilik lüx midibas, 25 - 29 kişi arası kayıtlarda 31 kişilik lüx midibas, 30 - 45 kişi arası kayıtlarda 46 kişilik otobüslerle ulaşım sağlanır. Araç tipine göre koltuk yeri değişkenlik gösterebileceğinden sadece koltuk numarası garanti edilir.


İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 19.04.2024 14:09 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.