RAMAZAN BAYRAMI ÖZEL BARSELONA TURU Tur Programı

RAMAZAN BAYRAMI ÖZEL BARSELONA TURU
3 Gece 4 Gün 
Oda + Kahvaltı Konaklama Dahil 
Türk Havayolları ile İstanbul (SAW) – Barselona – İstanbul (SAW) Uçak Bileti Dahil

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - BARSELONA

Sabiha Gökçen havalimanı dış hatlar terminalinde 07.00’de buluşma. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK1835 sefer sayılı uçuşu ile saat 09.30’da Barselona’ya hareket. Yerel saat ile 12.20’de varışımızın ardından alanda bizleri bekleyen aracımız ile panoramik şehir turumuz başlıyor. Madrid’den sonra İspanyanın en büyük 2.şehri ve Katalonya’nın başkenti olan Barselona’da görülecek yerler arasında La Sagrada Familia Kilisesi, Cristof Colomb Heykeli, Montjuic Tepesi, La Ramblas Caddesi, İspanya ve Catalunya Meydanı, Endülüs Arenası, Olimpic Liman’ı bulunmaktadır. Turumuzun ardından otelimize transfer. Dileyen misafirler akşam Işıklar Altına Barselona Gece Turuna katılabilirler. (30 Euro). Turumuzun ardından otele transfer. Geceleme otelde.

Barselona Gece Turu 30 Euro



2 Gün: BARSELONA

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Girona & Figueras (Dali Müzesi) turuna katılabilirler. (65 Euro) Turumuz Onyar, Galligants ve Güell nehirlerinin birleştirdiği noktada kurulan ve Kuzey Katalonya’nın incisi olan Girona şehri ile başlamaktadır. Bölge İberyalılardan bu yana onlarca işgalden ve hüküm sürmüş lükten kalan eserlerle tarihi açıdan oldukça zengindir. Tüm yapılar taştan inşa edilmiş ve bugüne kadar oldukça iyi korunmuş oldukları için eskinin ruhunu tam olarak yansıtmaktadır. Müzeleri, kiliseleri, Arnavut kaldırımlı dar sokakları ve orta çağdan kalma surlarıyla turistlerin gözdesidir. Aslan heykeli, Katedral Meydanı, Yahudi Mahallesi görülecek yer arasındadır. Turumuzun ardından Figueras Kenti’ne doğru yola çıkıyoruz. Buranın önemi sürrealist sanatçı Salvador Dali’nin 1904 yılında burada doğmuş olmasıdır. Dali doğduğu bu yere bir şeyler bırakmak ve eserlerini sergilemek için burada bir müze kurmuştur. Bu müze günümüzde en büyük Dali koleksiyonuna sahip ve her yerini Dali tasarladığı için Dali’nin en büyük yapıtı olarak anılmaktadır. Müzede, Dalinin farklı teknikler kullanarak yaptığı 4000 den fazla eser bulunmaktadır. Turumuz sonrası otelimize transfer. Akşam dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Flamenco turuna katılabilirler. (55 Euro) Aşkın, acının, isyanın ve tutkunun dansı Flamenko’yu izlerken büyüleneceksiniz. Turumuz sonrası otelimize transfer. Geceleme otelde.

Girona & Figueras (Dali Müzesi) 65 Euro

Flamenco Turu 55 Euro



3 Gün: BARSELONA

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirler ekstra olarak düzenlenecek olan Park Güell  & Gotik Mahalle turuna katılabilirler. (55 Euro) Unesco tarafından koruma altına alınmış ve Masal parkı olarak adlandırılan bu park bir Antoni Gaudi yapıtıdır. Renkli ana merdivenleri ve hayali köşkleri ile masalsı bir havayı yaratmaktadır. Gezimizin ardından Gotik Mahalle’ye doğru yola çıkıyoruz. Ortaçağ yapıları, romantik meydanları, Roma Duvarları, Kiliseleri, Labirentli sokakları, kafeleri ve hediyelik eşya dükkânları ile Gotik Mahallede sıkılmadan vakit geçireceksiniz. Turumuzun ardından alış veriş için serbest zaman. Ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.

Park Güell  & Gotik Mahalle turuna 55 Euro



4 Gün: BARSELONA - İSTANBUL

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından rehberin belirleyeceği saatte havalimanına transfer. Bagaj,bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK 1836 sefer sayılı uçuşu ile saat 13.15’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına hareket. Yerel saat ile 17.40’da varış ve turumuzun sonu



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

TK1835 İstanbul - Barselona 09:30 - 12:20
TK1836 Barsleona - İstanbul 13:15 - 17:40


İptal Şartları

*Genel Şartlar tur programının ayrılmaz bir parçasıdır ve tur programından bağımsız düşünülemez.
*Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir. Bu gibi durumlarda Touristica misafirleri Touristica sorumluluğundadır.

* Touristica, organize etmiş olduğu tur için yeterli katılımcı olmaması durumunda, turu iptal edebilir. Tur iptali 20 gün öncesinden tüketiciye bildirilir. Bu gibi durumlarda tüketici turunu diğer müsait olan bir tarihe kaydırabilir yada tur ücretini iade alır. Tazminat talep edemez.

*Yurt dışı turlarımızda, seçtiğiniz turun iptal-değişiklik şartlarına göre %35 veya %50 ön ödeme ile rezervasyon alınabilir. Touristica, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Touristica, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.

* Yurt dışı turlarda 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. Bazı otellerde iki kişilik odalara ilave yatak uygulaması olup, bu ilave yatak genellikle kanepe yada açılır kapanır yatak olarak verilmektedir. Standart bir yatak değildir. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında 1 çocuk ile sınırlıdır (0-2 yaş arası bebekler bu kritere dahil değildir).

* Tur programlarında belirtilen ekstra turlar için minimum katılımcı sayıları gerekmektedir. Bu sayılar yerel operatör yada rehber tarafından düzenlenecek olan turun maliyetlerine göre belirlenmektedir. Gerekli sayılara ulaşılamaması durumunda rehber ekstra turu (ları) iptal etme ve gerçekleştirmeme hakkına acente adına sahiptir.

* Promosyon olarak belirtilmiş olan turlar ve özel dönem turlarında (bayramlar ve tatiller) uçak biletlerinin iptal ve iadesi yoktur. Diğer tüm turlarda havayolu kuralları geçerli olup, iptal, iade ve değişiklikler havayolu kuralları dahilindedir.

* Tur kalkışı öncesi itibarı ile misafirlerimiz operasyonumuz tarafından bilgilendirme formu vasıtası ile turun tüm detaylarını (Konaklama Otelleri / Uçuş Saatleri / Bağlantılar / Rehber Bilgisi vb.) katılımcıya bildirir. Bilgilendirme formları kendisine yollanan katılımcı tarafından imzalanarak geri gönderilmelidir. Geri gönderilmediği durumlarda katılımcı bilgilendirilmiş sayılır ve bu sebepten dolayı yaşanacak sıkıntılardan Touristica sorumlu tutulamayacaktır.

Rehber

Alan kalkış ekibinin ve rehberin havalimanında karşılama bilgileri operasyon ve acentalarımız tarafından tur hareketinden 2 gün önce misafirlerimize konfirme raporu ile birlikte tüm detayları ile bilgi verilmektedir.
 

Pasaport Uyarısı;
* Yurt dışı gezilerine katılabilmek için 10 yıldan eski olmayan, seyahatin bitişi itibariyle en az 6 ay geçerli pasaport ve (gerekli ülkelerde) ilgili ülke vizesi gerekmektedir. Tüketicinin vize başvuru işlemlerinde, Touristica, aracı ve yardımcı bir kurum olarak tüketiciye bu konuda ilgili kurumlar üzerinden hizmet almasına yardımcı olur. Bu hizmeti sağlayabilmesi için, tüketicinin başvuru için gereken tüm belge ve talepleri eksiksiz yerine getirmek zorundadır. Vize alınamaması durumunda, Touristica, konsolosluk ve tüketici arasında aracı bir kurum ve tüketicinin vize hizmeti alma konusunda sadece yol gösterici olduğundan sorumlu tutulamaz. Buna bağlı olarak turun iptali ya da vizenin olumlu sonuçlanmaması durumunda, vize ve sigorta ücreti konsolosluk tarafından iade edilmez.

* T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. Yeşil pasaportlu misafirlerimizin pasaport geçerlilik tarihi seyahatin bitişi itibariyle en az 6 aylık olmak zorundadır. Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.


Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 20.04.2024 05:22 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.