BATI KARADENİZ TURU Tur Programı


BATI KARADENİZ TURU

2 Gece 3 Gün

Yarım Pansiyon

Ilıksu'da Köy Kahvaltısı Ücrete Dahil

Kalkış Yerleri: Kızılay Atatürk Bulvarı No :127 (Ofis Önü) , 00:30 Bahçelievler Milli Kütüphane Yanı 00:35 Söğütözü Armada Önü 00:40 Odtü Köprüsü Altı 00:45 Bilkent Köprüsü Altı 00:50 Ümitköy Köprüsü Altı 00:55 Koru Sitesi Migros Karşısı 01:00 Eryaman Optimum Önü 01:05
PROGRAM
1 Gün: BULUŞMA VE HAREKET

Akşam saatlerinde Ankara’daki hareket noktalarımızdan hareketle turumuzu başlatıyoruz. Gece boyunca 2 kaptanımızın idaresindeki lüks aracımızla gerekli dinlenme molaları sonrasında sabah saatlerinde Zonguldak Ilıksu Mevkiine ulaşıyoruz.



2 Gün: ZONGULDAK - AMASRA

Şirin bir köy olan Ilıksu da  vereceğimiz köy kahvaltısı (Ücrete dahil) ve dinlenme sonrasında Cumhuriyet tarihimizin ilk ili olup Fransız kültürü ile gelişen ,ülkemizin tek iki katlı şehri olan Zonguldak şehir merkezine varıyoruz. Zonguldak gezimize sırası ile cennet vatanımızın ilk sıralarında yer alan  Gökgöl mağarası yine ülkemizde ilk olan Maden müzesi ve dediğimiz gibi Fransızlar dan kalma  tarihi Deniz Fenerini panoramik olarak gördükten sonra  falezler üstünde vereceğimiz sıcak bir mola sonrasında hareketimiz ile şirin mi şirin , rakı- balık- salata sı ile ünlenen bizleri kıskandıracak  güzelliklere ev sahipliği yapan  Amasra’ya doğru yol alıyoruz.

Fatih Sultan Mehmet’in ordusunu beklettiği ve Lala Lala Çeşh-mi Cihan Bu Mu Ola dediği ve anahtarın kendisine sunulduğu amazonlar şehrine Bakacak tepeye varıyoruz.Dünyaya açılan şehre Bakacak tepeden bakarak dünya güzelini seyretmenin keyfini çıkararak, fotoğraf molası devamında Amasra merkeze varışımız sonrasında siz değerli misafirlerimizle birlikte güzellikleri görmeye devam ediyoruz. Gezimize sırası ile Amasra müzesi ( bakım çalışması bittiği takdirde) ,Amasra kalesi,ağlayan çınar,tavşan adası,tahtacılar çarşısı,barış akarsu heykelini görüp kendisini yad ettikten sonra konaklayacağımız otelimize geçiyoruz. Akşam yemeğimiz için tadı damağımızda kalacak meşhur  restaurantımıza geçiyoruz.

 

Kahvalt:  Ücrete Dahil Resteurantta Köy Kahvaltısı
Öğle Yemeği:  Extra (Yöresel Lezzetler)
Akşam Yemeği:  Amasra Balıkçıda Balık,Köfte veya Tavuk Menüsü
Konaklama: Diamond Hotel Amasra-Seymen Hotel-Sahil Otel
Rota: Ankara-Zonguldak-Amasra 344 Km



3 Gün: SAFRANBOLU - KASTAMONU

Sabah Otelimiz de alacağımız sabah kahvaltısı sonrasındaki hareketimiz ile, ipek yolu üzerinde inşa edilmiş çok eski uygarlıklara ev sahipliği yapmış ,Anadolu kültürü ve modelleri ile günümüze kadar gelen ve eski evleri ile meşhur şirin ilçemiz Safranboluya varış.ilk durak yerimiz yol güzergahımızdaki tokatlı kanyonunda bulunan kristal terasın gezilmesi,fotoğraf molası  ve eski Safranbolu merkeze varış. Hıdırlık tepesi resim ve panoramik seyir molamızdan sonra,gezimize sırası ile; lokumcumuzda mistik Safranbolu görseli eşliğinde kısa tanıtım gösterisini izliyoruz.Ünlü Safranbolu evlerinden biri olan Safranbolu evi gezimiz sonrasında  eski gezi hamamı ,cinci han,güneş saati,şehir altı kanyonları,kaymakamlar evi,İzzet PaşaCamii,Köprülü Mehmet  Paşa Camii,demirciler çarşısı,yemeniciler çarşısı(arasta) ve burada vereceğimiz közde kahve sonrasında, bizleri beklemekte olan şapka inkilabının yapıldığı ayrı güzelliklere sahip küre dağlarına kurulu olan ilimiz Kastamonu’ya hareket.  Akşam yemeği (ücrete dahil) ve konaklama otelimizde.

 

Kahvaltı: Ücrete Dahil Otelimizde Açık Büfe
Öğle Yemeği: Extra (Yöresel Lezzetler)
Akşam Yemeği: Ücrete Dahil Otelimizde Açık Büfe veya Set Menü
Konaklama: Armoni Park-İksir Resort-Gölköy Yaşam Resort
Rota: Amasra-Safranbolu-Kastamonu  203 Km



4 Gün: KASTAMONU - ILGAZ - ANKARA

Sabah tertemiz havanın doğal dokunun vermiş olduğu zindelik ile uyanarak otelimizde alacağımız doğal kahvaltı sonrasında  şehir merkezine ulaşıyoruz. Kastamonu gezimizi sırası ile, saat kulesi, Kastamonu kalesi (panoramik),Şapka müzesi gezimiz devamında pastırma,kahve ,sarımsak alışverişi için vereceğimiz  serbest  zaman sonrasında Ilgaz üzerinden gezdiğimiz yerleri konuşarak, yolda vereceğimiz kısa molalar sonrasında Ankara’ya varıyoruz.  Başka gezilerimizde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

 

Kahvaltı: Ücrete Dahil Otelimizde Açık Büfe
Öğle Yemeği: Extra (Yöresel Lezzetler)
Akşam Yemeği: Extra (Dinlenme Tesislerinde)
Rota: Kastamonu-Ilgaz-Ankara 246 Km



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 25.04.2024 13:24 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.