TUNUS-HAMMAMET TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE Tur Programı

TUNUS - HAMMAMET TURU

3 GECE 4 GÜN

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL- HAMMAMET

Atatürk Havalimanı Dış hatlar gidiş terminali Türk Havayolları kontuarı önünde saat 06.00’de buluşma. Pasaport ve gümrük işlemlerini tamamladıktan sonra Türk Havayollarının TK 661 sefer sayılı uçuşu ile 08.25’de Tunus’a hareket. Yerel saat ile 09.25’de Tunus’a varış ve alanda bizleri bekleyen aracımız ile panoramik şehir turumuz başlıyor. Ardından Tunus’un tatil merkezi olan Hammamet’e hareket. Otelimize varış ve serbest zaman. Geceleme otelde.



2 Gün: HAMMAMET

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek tam günlük öğle yemekli Tunis, Kartaca, Bardo Müzesi ve Sidi Bou Said turuna katılabilirler. Başkent Tunis ile başlayacağımız gezimize, Roma Antik kenti olan Kartaca ile devam edeceğiz. Burada öğle yemeğimizi aldıktan sonra, birçok Fransız ressam ve müzisyene ilham kaynağı olmuş Tunus’un mavi beyaz küçük cenneti Sidi Bou Said gezimizi gerçekleştirdikten sonra, son durağımız dünyanın en ünlü mozaik müzesi olan Bardo müzesi. Bardo müzesi gezimizin ardından otelimize transfer. Akşam yemeği ve geceleme otelde.

Tunis, Kartaca, Bardo Müzesi ve Sidi Bou Said turu: 70€



3 Gün: HAMMAMET

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek tam günlük öğle yemekli Kairouan – El Djem ve Sousse turuna katılabilirler. Turumuz ilk olarak Unesco tarafından Dünya Mirasları listesine alınan Kairouan ile başlıyor. Daha sonra Tunus’un bir başka turizm kenti ve Afrika kıtasındaki en etkileyici Roma dönemi harabelerine sahip El Djem ile devam ediyoruz. Ardından Tunus’un 3. büyük şehri olan Sousse’a gezimizi yaptıktan sonra Hammamet’teki otelimize transferimiz gerçekleşiyor. Dinlenmenin ardından dileyen misafirlerimiz yemekli ve eğlenceli Tunus Gecesi turuna katılabilirler. Tunus’a özgü folklor ve akrobasi gösterileri eşliğinde alacağınız yemeğin ardından çöl bedevileri tarafından yapılan unutulmaz atlı gösterileri izleyeceğiz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.

Kairouan – El Djem ve Sousse turu: 70€

Tunus Gecesi turu: 60€



4 Gün: TUNUS (HAMMAMET) – İSTANBUL

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından rehberimizin bildireceği saate kadar serbest zaman. Daha sonra havalimanına hareket. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 664 sefer sayılı uçuşu ile 17.00’da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 21.45’de varış ve turumuzun sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 18.04.2024 20:46 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.