FRANSA - NİCE TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE Tur Programı

NİCE (3)

 Nice gidiş / Nice dönüş

3 GECE 4 GÜN

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – NİCE

Siz değerli misafirlerimiz ile Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY kontuarı önünde saat 12:00'da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK 1815 sefer sayılı uçuşu ile 15:05’te Nice’e uçuş. Yerel saat ile 17:25’te varış ve Nice şehir merkezine hareket ve panoramik şehir turu. Turumuzda ünlü Yürüyüş Caddesi La Promenade des Anglais, Nice Limanı, Eski Nice ve dar yaya sokakları, Massena Meydanı, Çiçek Pazarı, Adliye Sarayı ve Jean Medecin Bulvarı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer ve dinlenme. Geceleme otelinizde.  



2 Gün: NİCE

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin alternatif olarak düzenleyeceği St.Paul de Vence & Cannes & Antibes turuna katılabilirler. Turumuzda sanat galerileri ve benzersiz coğrafyası ile St.Paul de Vence gezimizin ilk durağı. Ardından dünyaca ünlü film festivaline ev sahipliği yapan Cannes şehrine gidiyoruz. Fransız Rivierası’nın en ünlü şehirlerinden biri olan bölgede Festival Binası, Croisette Bulvarı ve tarihi sokakları gezdikten sonra Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesindeki Antibes' e doğru hareket ediyoruz. Pablo Picassonun da eserlerinin sergilendiği Grimaldi Şatosunu da panoramik olarak görüyoruz. Sonrasında otelimize geri dönüyoruz. Akşam ise dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlecek olan Monaco / Monte Carlo turuna katılabilirler.  Turumuzda Vatikan'dan sonra Dünya'daki ikinci küçük bağımsız devlet olan Monako Prensliği ile gösterişli casinoları ve renkli gece hayatıyla Avrupa’nın en ışıltılı noktalarından biri olan Monte Carlo ziyaret edilecektir. Trafiğin durumuna göre, yine dönüş yolu üzerinde değişik manzaralarla seyahat ederek, akşam saatlerinde Nice’e dönülecektir. Geceleme otelimizde.

St.Paul de Vence & Cannes & Antibes Turu: 75 Euro (Kişi başı)

Monaco / Monte Carlo Turu: 75 Euro (Kişi başı)



3 Gün: NİCE

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Marsilya & Aix en Provence turuna katılabilirler. Turumuzun ilk durağı olan Marsilya şehir turumuzda 19. yy’den kalma Notre Dame de la Gadre basilikası, Eski Liman ve Marsilya katedrali görülecek yerler arasındadır.  Tur sonrası serbest zaman. Sonrasında Aix en Provence bölgesine hareket ediyoruz. Çeşmeleri, lavanta tarlaları ve güzel sanatlara düşkünlüğü ile bilinen  Fransanın en pahalı evlerinin bulunduğu bu kenti sakın kaçırmayın. Paul Cézanne’ın memleketi olması ile tanınan ve küçük bir kent olmasına rağmen, 4 üniversitesi ile ilgi çeken Aix en Provence’da Lavanta sabunları almayı unutmayınız. Turumuzun ardından Nice’e geri dönüyoruz.

Marsilya & Aix en Provence Turu : 80 Euro (Kişi başı)



4 Gün: NİCE-İSTANBUL

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Marsilya havalimanına transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Türk Hava Yollarının TK 1814 sayılı tarifeli seferi ile saat 11:35’te İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 15:35’te İstanbul'a varış ve turumuzun sonu. 

 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 26.04.2024 17:49 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.