GÜNEY AFRİKA TURU Tur Programı


KARSILASTIRIN - KIYASLAYIN - FARKIMIZI ANLATALIM

GÜNEY AFRİKA TURUMUZDA
EN UYGUN FIYAT VE CAZİP TURLAR
EXTRA TURLARDA EN UYGUN FIYATLAR
HERHANGI BIR BAHŞİŞ VEYA ALANDA PARA TOPLAMA ZORUNLULUĞU YOKTUR.


Eşsiz Deneyimler:

  • Tabiat anayla başbaşa vahşi yaşamı gözlemleme,
  • Afrika kültürünü tanıma,
  • Büyük 5 ile gözgöze gelme şansı,
  • Güney Afrika'nın en önemli kentlerini görme imkanı,
  • Ümit Burnu
  • Masa Dağı
  • Şarap Bağları
  • Balinalar
  • Afrika Penguenleri
  • Fok Balıkları

HEPSİ BU GEZİDE...

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İstanbul

Yolculuğumuza Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde rehberimiz ve yetkilimiz ile buluşarak başlıyoruz.



2 Gün: İstanbul - Johannesburg

Türk Havayollarının seferi Johannesburg'a hareket ediyoruz. Varışımızın ardından şehir merkezine transfer oluyoruz ve şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Şehir Merkezi, Houghton-Mandela Evi, Rosebank, Sandton bölgeleri turumuz esnasında göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelimize hareket ediyoruz. Geceleme otelimizde.



3 Gün: Johannesburg - Sun City

Otelde alacağımız kahvaltıdan sonra Sun City'e hareket ediyoruz. Yol üzerinde Lesedi Kültür köyü turumuzu gerçekleştireceğiz. Lesedi, Güney Afrika'da yaşayan siyah kabilelerin yaşam şekillerini, danslarını, gelenek ve göreneklerini yakından görebileceğiniz kültürel bir köydür. Turun başlangıcında video prezentasyonu ile siyah kültürlerin tarihi anlatılır daha sonra ufak gruplara ayrılarak Zulu-Xhosa-Basotho ve Pedi kabilelerinin ev yaşamlarını sergileyen alanlara girilir. Daha sonra kültürel Afrika dansları izlenir. Öğle yemeğimizi, bölgede düzenlenecek olan Lesedi Kültürel Köyünde geleneksel Afrika mutfağı ile alıyoruz. Lesedi Köyü ziyareti sonrası yolumuza devam ediyoruz ve Sun City'e varıyoruz. Burada panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Sun City, Güney Afrika'nın kuzey batı eyaletinin bozkırlarında, sakin bir gölün kıyısındadır ve Pilanesberg'in heybetli dağlarıyla çevrilidir. Sun City, birçok özelliğinin birleşimiyle tatil beldeleri içinde benzersizdir. Her sene ihtişamlı sportif ve eğlence faaliyetleriyle donanmış dört ve beş yıldızlı otelleri ve büyülü Lost City (Kaybolmuş Şehir) binlerce turisti çeker. Turumuzun ardından otelimize yerleşiyoruz. Geceleme otelimizde.



4 Gün: Sun City

Otelde alınacak olan kahvaltının ardından serbest zaman. Rehberimizin belirleyeceği saatte Pilanesberg safari turumuza çıkıyoruz. Pilanesberg National Park'ta safari araçları ile yapılacak olan safari gezimizde doğal tabiatın içinde unutulmaz anılarla dolu, eşsiz saatler geçirme fırsatına sahip olacağız, volkanik oluşumlu doğal bir tabiat ortamında yaşayan çeşitli vahşi hayvanların günlük yaşantısına konuk olacağız. Gezimiz süresince Big Five olarak tanımlanan aslan, leopar, fil, buffalo ve hippolari ayrıca 350 kuş türü, 65 sürüngen ve yüzlerce değişik hayvan çeşidini görme imkanı yakalayacağız; safarinin ardından otelimizde dönüyoruz ve Sun City'e transfer oluyoruz. Geceleme otelimizde.



5 Gün: Sun City - Johannesburg - Cape Town

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Aslan Parkı turumuza çıkıyoruz. Aslan Parkı turumuzda, nadir bulunan beyaz aslan görme, yavru sevme, kendi ortamlarında oyunlarını görme imkanı bulacaksınız. Turun ardından Johannesburg - Cape Town uçuşumuzu gerçekleştirmek üzere havalimanına transfer oluyoruz. Cape Town'a varışımızla birlikte, bizi bekleyen özel aracımıza binerek panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Parlamento Binası, Company Gardens, Long Street, Ümit Kalesi, Reibeck Heykeli ve Adderly Caddesi görülecek yerler arasında. Şehir turu sonrası otele transfer oluyoruz ve odalarımıza yerleşiyoruz. Geceleme otelimizde.



6 Gün: Cape Town

Sabah kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleneceği Masa Dağı ve Stellenbosh Şarap Çiftliği turumuza katılabilirler. 45 dakikalık yolculuğumuzun ardından geleceğimiz bu çiftlikte; önce mahsenleri geziyor ardından şarap tadımı yapıyoruz. Daha sonra 1679' da kurulmuş olan Stellenbosh kasabasına geçiyor ve şarapları, meşe ağaçları ve üniversitesi ile ünlü bu kasabada panoramik şehir turu yapıyoruz. Ardından Spier Çiftliğinde; Eagle Encounter'da Güney Afrika'nın vahşi kuşlarını görüyoruz. Restaurantta alınacak öğle yemeği sonrasında Masa Dağı'nın 1087 m yükseklikteki tepesine çıkıp bu doyumsuz manzaranın büyüsüne kendinizi bırakabilirsiniz. Tur bitiminde otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde.



7 Gün: Cape Town

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Ümit Burnu gezimize başlıyoruz. Bantry Bay, Camps Bay ve Llandudno Bölgelerinden geçip balıkçı kasabası olan Hout Bay'a varacağız. Tekne ile açılarak Duiker Adasındaki Cape kürklü foklarını göreceğiz. Daha sonra Chapmans Peak ya da Constantia Nek'den geçerek, Simons Town yakınındaki Boulders Beach'te Afrika Penguenlerini görüyoruz. Öğle yemeği için serbest zaman sonrası Afrika'nın en güneybatı köşesi olan Barthelomios Diaz'ın keşfettiği Ümit Burnu ve Cape Point'te feniküler ile dünyanın en yüksek feneri görülecektir. Daha sonra farklı sahil kasabalarından geçerek Cape Town'a dönüyoruz. Geceleme otelimizde.



8 Gün: Cape Town

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Alış veriş, dinlenme ve gezme fırsatı. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Robben Adası Turu'na katılabilirler. Sabah kahvaltının ardından Waterfront limanından hareket eden tekne ile Robben Adası'na gidiyoruz. Burada Nelson Mandela'nın 27 senelik hapis hayatının büyük bölümünü geçirdiği hapishaneyi yine burada siyasi mahkum olarak kalmış rehberler eşliğinde geziyoruz. Tur sonrası otele dönüyoruz. Geceleme otelimizde.



9 Gün: Cape Town - İstanbul

Sabah kahvaltıdan sonra transfer saatine kadar serbest zaman. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşarak, İstanbul uçuşumuzu gerçekleştirmek üzere havalimanına transfer oluyoruz. Türk Hava Yollarının seferi ile İstanbul'a hareket ediyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.



10 Gün: İstanbul


Sabah erken saatlerde İstanbul'a varışımız ile birlikte yolculuğumuzun sonuna geliyoruz.

Uçuş İsimleri :
Hava Yolu Uçuş No Kalkış Varış
TURK HAVA YOLLARI 42 04/06/19 01:35-3.HAVALİMANI İSTANBUL(IS3) 04/06/19 10:25-O.R. TAMBO INTL(JNB)
KULULA AIRLINES 453 07/06/19 14:55-LANSERIA INTL APT(HLA) 07/06/19 17:00-CAPE TOWN INTL(CPT)
TURK HAVA YOLLARI 45 11/06/19 17:20-CAPE TOWN INTL(CPT) 12/06/19 05:05-3.HAVALİMANI İSTANBUL(IS3)


ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

 LESEDİ KÜLTÜR KÖYÜ TURU, ASLAN PARKI TURU, ÜMİT BURNU YARIMADASI TURU, PİLANESBERG SAFARİ TURU DAHİLDİR! 


İptal Şartları
  • 45 - 30 gün arası vergi ve zorunlu harçlar hariç paket tur fiyatının % 25'i kesilip geri kalanı iade edilir.
  • 30 - 16 gün arası vergi ve zorunlu harçlar hariç paket tur fiyatının %50'si kesilip geri kalanı iade edilir. 
  • Tüketici 15 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur paketinin %100'ünü Acente'ye ödemeyi kabul ve taahhüt eder.
  • Tüketici tarafından yapılan tarih değişiklikleri iptal hükmündedir. 
  • İç hat uçak biletlerinin ödeme dönemleri yerel havayollarının belirlediği tarihler hükmünde olması sebebi ile, tur iptali durumunda iade edilecek olan tutardan iptal koşullarında belirlenen gün sınırlarından bağımsız şekilde iç hatlara yolcu için yapılan ödemeler iade edilmemektedir.
  • Erken rezervasyon dönemlerinde yukarıda belirtilen iptal ve iade koşulları geçerli değildir.

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 20.04.2024 04:12 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.