ÇANAKKALE GELİBOLU ŞEHİTLİKLER ASSOS TURU Tur Programı

ANKARA ÇIKIŞLI ÇANAKKALE GELİBOLU ŞEHİTLİKLER TURU 

1 GECE 2 GÜN 

 

***Birinci Gün Çanakkale'de Kahvaltı İkramı ÜCRETE DAHİL 

***Feribot Geçişi ÜCRETE DAHİL

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: GECE YOLCULUĞU

21:00 Ofis Önü - Atatürk Bulvarı Kızılay No:85
21:05 Bahçelievler Milli Kütüphane Yanı
21:10 Söğütözü Armada Önü
21:15 Odtü Köprüsü Altı
21:20 Bilkent Köprüsü Altı
21:25 Ümitköy Köprüsü Altı
21:30 Koru Sitesi Migros Karşısı
21:35 Yaşamkent Bp Benzinlik



2 Gün: ÇANAKKALE, GELİBOLU ŞEHİTLİKLER, AYNALI ÇARŞI, TRUVA ATI

Gerekli molaların ardından sabah saatlerinde Çanakkale’ye varış. Feribotla Eceabat’a geçiş. Restoranımızda alınacak sabah kahvaltısı sonrasında Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı’nda; Kilit bahir, Mecidiye Tabyaları, Seyit Onbaşı, Şahin dere Şehitliği, Şehitler Abidesi, Morto Koyu, Seddülbahir, Yahya Çavuş Şehitliği, Ertuğrul Koyu, Alçı tepe Köyü gezileri sonrasında müsaitlik olması halinde Kabatepe Tanıtma Müzesi’nin gezilmesi… Orijinal Anzak Siperleri’nde kısa bir yürüyüş, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı ve Atatürk’ün saatinden vurulduğu yer gezildikten sonra Çanakkale merkez’de Aynalı Çarşıda serbest zaman ve Troia atı önünde fotoğraf çekimi sonrasında otelimize hareket. Akşam yemeği ve Konaklama otelimizde.



3 Gün: TRUVA ANTİK KENTİ, BEHRAMKALE, ASSOS ANTİK KENTİ - ANKARA

Sabah kahvaltımızın ardından tarihin en büyük savaşlarından Truva Savaşı'nın yaşandığı ve 2018 turizmine "Troia Yılı" adını veren Truva Ören Yeri'ni ziyaret ediyoruz. Behramkale Köyü’ne hareket. Arkaik çağda Anadolu'da yapılan ilk ve tek dor düzenli tapınak olan Athena Tapınağı'na sahip Assos Antik Kenti'nin gezilmesi. Müthiş Midilli Adası manzarasında fotoğraf çekmek için serbest zaman. Assos Antik Kenti, Athena Tapınağı gezileri. 1359 yılı Osmanlı yapısı Murat Hüdavendigar Camii'nin görülmesi. Behramkale'nin arnavut kaldırımlı taş sokaklarında kurulmuş köy pazarından organik ürünler ve hediyelik eşya alış verişi için serbest zaman.Ankara’ya hareket. Gerekli molalar ve araç içi ikramlar eşliğinde akşam saatlerinde Ankara’ya varış. 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 19.04.2024 03:11 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.