YILBAŞI BELGRAD TURU ( BEYAZ ŞEHİR ) TÜRK HAVA YOLLARI İLE Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Belgrad ( 30 Aralık )

İstanbul yeni havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla akşam saat 17:00’da buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerini takiben, saat 19:45’de Türk Havayolları’na ait TK 1083 sefer sayılı uçağıyla Belgrad'a hareket. Yaklaşık 1 saatlik yolculuğun ardından saat yerel saatle 19:25’de Belgrad'a varış. Varışımız ile otelimize transfer ve geceleme otelimizde.



2 Gün: Belgrad ( 31 Aralık ) MUTLU YILLAR !!

Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrasında şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz Beyaz Şehir anlamına gelen, Kanuni Sultan Süleyman tarafından ele geçirilen Belgrad panoramik turumuz sırasında Osmanlı eseri olan Kalemegdan (Kale Meydanı), Mora Fatihi Damat Ali Paşa Türbesi, Mehmet Paşa (Sokullu Mehmet Paşa) Çeşmesi, Belgrad galibi heykeli, Fikirbayır, Stambol (İstanbul) Kapısı, Askeri Müze, Saat Kapı ve Müzesi, Nebojsa Kulesi, Sava ve Tuna nehirlerinin birleştiği nokta, Bayraklı Camii, Osmanlı’ya karşı isyanı başlatan yer olan Çukurçeşme, meşhur kafe ve dükkanlarıyla ünlü Knez Mihalijova sokağı, Skadarlija sokağı, St.Sava Kilisesi, Cumhuriyet Meydanı görülecek yerlerdendir. Tur sonrasında serbest zaman ardından otelimize doğru hareket ediyoruz. Dileyen misafirlerimiz yerel restoranda ekstra olarak gerçekleştirilecek olan Sırp Müziği gecesi akşam yemeğine katılabilirler. Geceleme Belgrad’da otelimizde. Dileyen Misafirlerimiz Yılbaşı Eğlencesi için yemekli müzikli Sırp Gecesi turumuza katılabilirler ( 75 Euro )



3 Gün: Belgrad ( 01 Ocak )

Sabah kahvaltısı sonrası Novi Sad - Sremski Karlovci turumuzu gerçekleştiriyoruz Novi Sad’a gitmek için özel aracımızla yola çıkıyoruz. İlk durağımız Sremski Karlovci. Bu güzel kasabada 1699’da 72 gün süren görüşmeler sonrası Osmanlı Devleti ile Avusturya-Macaristan-Venedik ve Polonya arasında Karlovac Barış Anlaşması imzalanmıştır. Ziyaretimizde anlaşmanın imzalandığı 4 kapılı mekanı ve burası dışında meydan, Dört Arslan Çeşmesi, tarihi Ortodoks ve Katolik kiliseleri göreceğimiz yerlerdendir. Kahve molası sonrası yolumuza devam ediyoruz ve yol üzerinde Petrovaradin Kalesi'nde Belgrad Kapısı, Saatkule, yukarı şehir, Uzun Kışla, Leopold Kapısı'nı göreceğiz. Ardından Novi Sad’a varıyoruz. Voyvodina, Sırbistan'ın kuzeyindeki multi etnik bir eyalettir. Ekonomik olarak Sırbistan'ın en gelişmiş bölgesidir ve başkenti Novi Sad’tır. Varışımıza takiben turumuza başlıyoruz. Burada yapacağımız yürüyüş turu sırasında Özgürlük Meydanı, Halk Tiyatrosu, Tuna sokağı ve sahili, Svetozar Miletiç Heykeli, Katolik Katedrali, Ortodoks Aya Yorgi Katedrali, Aya Nikola Kilisesi ve Sinagog panaromik olarak görülecek yerler arasındadır. Serbest zamanın ardından turumuzun bitimiyle beraber otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Tam Gün Novi Sad & Sremski Karlofça Turu 55 Euro



4 Gün: Belgrad – İstanbul ( 02 Ocak )

Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılması ve rehberimizin belirleyeceği buluşma saatine kadar serbest zaman. Buluşma saatinde özel aracımızla havalimanına transfer. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Havayolları’na ait TK 1084 sefer sayılı uçağı ile saat 20:20’de İstanbul'a hareket. Yaklaşık 1 saatlik yolculuğun ardından İstanbul Atatürk Havalimanı’na saat 00:10’da varış ve turumuzun sonu. Bir sonraki gezimizde buluşmak dileğiyle



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 18.04.2024 11:24 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.