ANTALYA - KONYAALTI PLAJI - OLYMPOS TURU Tur Programı

ANTALYA

KONYAALTI SAHİLİ  OLYMPOS EĞİRDİR GÖLÜ

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Ankara dan Hareket

23:30 Ayakizi Turizm Ofis Önü Kızılay No :85
23:40 Milli Kütüphane
23:45 Armada AVM önü
23:55 Ümitköy Köprüsü Altı
23:59 Koru Sitesi Anse Önü



2 Gün: Antalya – Konyaaltı plajı

Akşam Kızılay ofis önünden hareketimizin ardından sabah saatlerinde güney Akdeniz’in incisi Antalya ya varış. İlk olarak sabah kahvaltısını alacağımız restoranımıza geçip ardından mimari dokusu ile Antalya’da öne çıkan ve tek yerleşim yeri olan kale içine gidiyoruz. Tarihi evlerin ve daracık sokaklarında gezintiye çıkıp şehrin kalbini yakından incelemeye başlıyoruz. İmparator Hadrianus'un Antalya ya gelişi dolayısıyla  MS 130 yılında yaptırılan Hadrian kapısı (üç kapılar) yivli minare ve liman görülecek yerler arasında. Ardından 40 metre yükseklikten akan düden şelalesine gidiyoruz. Buradaki gezintimiz sırasında dileyen misafirlerimiz çay bahçesinde oturup serinleyebilir hediyelik eşyalar alabilir şelalede fotoğraf çektirebilirler. Ardından Yüzme molası için Konya altında serbest zaman. Sonrasında ise otelimize hareket. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: Kemer - Olympos – Ulupınar

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Olympos’a hareket. Likya sınırlarında yer alan ve ülkemizin en güzel turizm merkezlerinden biri olan Olympos’ da yüzme molası. sonrasında doğa harikası Ulupınar da öğle yemeği için serbest zaman. Ardından Otelimize hareket. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



4 Gün: Antalya – Isparta – Eğirdir Gölü - Ankara

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından güller diyarı Isparta’ya hareket. Yol güzergahı üzerinde yer alan Karacaören barajına varış. Burada vereceğimiz çay + kahve molasının ardından Eğirdir gölüne ulaşıyoruz. Günün değişik zamanlarında farklı renkler alan, gün batımında seyrine doyum olmayan ve Türkiye’nin dördüncü büyük doğa harikasıdır Eğirdir gölü. Burada vereceğimiz serbest zaman sonrasında Ankara’ya dönmek üzere yola çıkıyor ve bir başka AYAKİZİ turizm organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 19.04.2024 11:28 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.