SEFERİHİSAR MANDALİNA FESTİVALİ TURU Tur Programı

21. SEFERİHİSAR MANDALİNA FESTİVALİ

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Ankara dan Hareket

22.30 Kızılay Ayakizi Ofis Önü
22.35 Milli Kütüphane
22:40 Armada AVM
22:50 Ümitköy Köprüsü Altı
22:55 Koru Sitesi
22:59 Yaşamkent BP

Yol Güzergahı = Ankara - Afyon - Uşak - İzmir 



2 Gün: Şirince - Efes - Meryemana - İzmir

Akşam Ankara'dan hareketimizin ardından sabah saatlerinde Şirince’ye varış. Tarihi mimarisi ile korunmuş turistik bir köydür şirince. Eski bir Ortodoks köyü olduğu zamanlardaki ismi Çirkince’dir. Sakinlerinin bu ismi, yabancıların rahatsız etmemesi ve köylerinin güzelliğinin bozulmamasını istedikleri için verdiği söylenmektedir. Ardından daracık sokakları, zeytin ağaçları ve eski Rum evleriyle baş başa bırakıyoruz sizleri. Kumda Türk kahvemizi yudumlayıp yöreye özgü mürver şurubunu içip ardından Aziz John Baptist kilisesini ziyaret ediyoruz. Şirince de ki keyifli gezintimizin ardından ise İlk çağın en ünlü şehirlerinden biri olan Efes’e hareket. Dünyanın 7 harikasından birisi Artemis Tapınağı‘nın da ev sahibi olan Efes antik kentinde dünyanın en önemli uygarlık, kültür, bilim ve sanat merkezi yer alıyor. Sonrasında ise Hristiyanlar için kutsal sayılan ve Vatikan tarafından Hac Yeri ilan edilen Meryem Ana Evi ziyareti. Ardından otelimize hareket. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: Seferihisar - Urla

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından bu yıl 21.düzenlenen seferihisar mandalina festivaline hareket. Sokak etkinlikleri, kortej yürüyüşü, müzik dinletileri ve dans yarışmalarının düzenleneceğini renkli görüntüler bizleri bekliyor olacak. Ardından Urla'ya hareket. Sanat sokağı ve malgaca pazaı gezilecek yerler arasında. Sonrasında ise Ankara'ya dönmek üzere yola çıkıyor ve bir başka AYAKİZİ turizm organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 18.04.2024 12:16 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.