MİLLİ TAKIM MAÇ TURU Tur Programı

Türkiye & İsviçre Maç Turu

Pegasus Havayolları Özel seferi İle

Bakü (2)

Vize Yok

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İstanbul (Sabiha Gökçen) – Bakü

stanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar terminalinde 14:00’te buluşuyoruz. Check-in ve bagaj işlemlerinin ardından uçağımıza biniyoruz. Pegasus Hava Yollarının PC 6836 sefer sayılı özel uçuşuyla saat 16:40’da Bakü’ye hareket ediyoruz. Yerel saat ile 19.15’te Bakü Haydar Aliyev Havalimanına varışımızın ardından özel aracımız ile otelimize transfer. Geceleme Bakü’deki otelimizde.



2 Gün: Bakü

Sabah kahvaltısının ardından gerçekleştireceğimiz şehir turumuzda Kristal Salonu, Bayrak Kale, Dönme Dolap, Venedik Parkı göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelimize transfer ve serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak gerçekleştireceği Ataşgah & Yanar Dağ Turu’na katılabilirler. Turumuzun ardından otelimize dönüyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz içinde ekstra olarak düzenlenecek akşam yemeğimizi, Azerbaycan’a özel restoranda geleneksel danslar eşliğinde alacağız. Gecelememiz Bakü’deki otelimizde. 

 

 Ataşgah & Yanar Dağ Turu | 35 € Kişi başı

Turumuzda Abşeron Yarımadası’nda Dünya’daki Üç Zerdüşt Tapınağı’ndan biri olan Ateşgah Mimari Kompleksi’ni ziyaret edeceğiz. Ateşi yıllardır sönmeyen bu yapı, Zerdüşt inancına göre belli başlı Hac yerlerinden biridir. Buradaki turumuzun ardından ünlü Seyyah Marco Polo’nun “Ateş Ülkesi” olarak adlandırdığı Yanardağ’ı gezeceğiz. 65 hektarlık bir alanda yer alan ve altından çıkan doğalgazın etkisiyle yüzyılardan beri yanmaya devam eden bu dağın ilginizi çekeceğinize eminiz. Gecelememiz Bakü’deki otelimizde.

Azerbaycan Geleneksel Danslar Eşliğinde Akşam Yemeği | 50 € Kişi başı



3 Gün: Bakü - Milli Maç – İstanbul ( Sabiha Gökçen )

Sabah kahvaltısının ardından otelden c.out işlemlerimizi tamamlayıp maçın havasına girmek için serbest zaman. Ardından rehberimizin belirteceği saatte Bakü Olympic Stadyumu’na hareket ediyoruz. Türkiye – İsviçre maçında Milli takımımıza başarılar diliyoruz. Maç sonrası özel aracımız ile gece ışıklar altında Bakü’yü görecek olup serbest vaktimiz olacak. Rehberimizin belirteceği saatte havalimanına transferimiz geçekleşecek. C.in ve bagaj işlemlerimizi tamamlayıp Pegasus  havayolları PC 6837 sefer sayılı özel uçuşuyla 04:20’de İstanbul Sabiha Gökçen havalimanına hareket ediyoruz. 07:00 İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına varışımıza istinaden turumuzun sonu.

 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 19.04.2024 21:53 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.