29 EKİM İSTANBUL TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Ankara dan Hareket

23:59 Kızılay Atatürk Bulvarı 
00:05 Bahçelievler Milli Kütüphane Yanı
00:10 Söğütözü Armada Önü
00:25 Ümitköy Petrol Ofisi 
00:30 Koru Sitesi Migros Karşısı
00:35 Yaşamkent Bp Benzinlik
00:40 Eryaman Optimum Önünden hareket 



2 Gün: İstanbul – Emirgan - Galata Kulesi - Mısır Çarşısı - Yeni Camii – Kınalıada – Burgazada - Heybeliada - Ruhban Okulu - Büyükada - Faytonla Gezinti

Gerekli molalarla İstanbul’ a varıyoruz. Emirgan’da Boğaz’ın muhteşem manzarası eşliğinde ikramımız sabah kahvaltısı sonrasında Galata Kulesi’nin panoramik olarak görüyoruz. Kabataş iskelesinden vapurla Burgaz Ada ve Kınalı Ada’yı da görerek Heybeliada’ya varıyoruz. 1773’ten günümüze kadar gelmiş Eski Deniz Harp Okulunu, İsmet İnönü Evini ve açık olması halinde Ruhban Okulu’nun gezip görüyoruz. Ardından Büyükada’ya hareket ediyoruz. Burada dileyen konuklarımız fayton ile ada turu yapabilir, yüzmek isteyen konuklarımız denize girebilir ya da sahilde Marmara manzarasına karşı çay içebilirler. Serbest zamanın ardından otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 



3 Gün: Topkapı – Ayasofya – Sultanahmet - Yerebatan Sarnıcı - Boğazda Tekne Turu

telimizde alacağımız kahvaltımız ardından tarihi yarımadaya gidiyoruz. Burada Gülhane parkını, Topkapı Sarayını, 1500 yıllık Ayasofya Müzesini, Sultanahmet Camiini ve Yerebatan Sarnıcı geziyoruz. İstanbul’un eşsiz manzarasını denizden görebileceğimiz Boğaz’da tekne turu yaptıktan sonra otelimize hareket. 



4 Gün: Eyüp Sultan - Pier Loti - Ortaköy

Otelimizdeki zengin açık büfe kahvaltı hizmetinden sonra Eyüp Sultan’daki teleferik ile Piyerloti tepesinde çay ve fotoğraf molası yapıyoruz. Eyüp Sultan gezisi sonrasında Ortodoksların Ruhani merkezi Patrikhane’yi ziyaret ediyoruz. Ardından Demir Kilise olarak bilinen Bulgar Kilisesini geziyoruz. Dizilere konu olan renkli ahşap evleri ile ünlü Balat’ta yapacağımız yürüyüşümüzden sonra Fethiye Camii olarak da bilinen Kariye müzesini geziyoruz. Boğaza nazır Ortaköy’de mola verdikten sonra otelimize hareket ediyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.



5 Gün: Adalar Turu - Dönüş Yolculuğu

Otelimizdeki zengin açık büfe kahvaltı hizmetinden sonra Vapurla Burgaz Ada ve Kınalı Ada’nın görerek Heybeliada’ya varıyoruz. 1773’ten günümüze kadar gelmiş Eski Deniz Harp Okulunu, İsmet İnönü Evini ve açık olması halinde Ruhban Okulu’nun gezip görüyoruz. Ardından Büyükada’ya hareket ediyoruz. Burada dileyen konuklarımız fayton ile ada turu yapabilir,  Marmara manzarasına karşı çay içebilirler. Serbest zamanın ardından Ankara Hareket ediyor ve bir başka AYAKİZİ organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 20.04.2024 02:13 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.