ANTALYA - SİDE - OLYMPOS TURU 4 GÜN Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Ankara dan Hareket

23:00 Kızılay Ayakizi Turizm Ofis Önü
23:05 Milli Kütüphane
23:10 Armada Avm
23:20 Ümitköy Köprüsü Altı
23:25 Koru Sitesi
23:30 Yaşamkent BP

Yol Güzergahı = Ankara - Polatlı - Afyon - Burdur- Antalya 



2 Gün: Antalya - Kaleiçi - Hadrian Kapısı - Düden Şelalesi - Konyaaltı Plajı

Akşam Kızılay ofis önünden hareketimizin ardından sabah saatlerinde güney Akdeniz’in incisi Antalya ya varış. İlk olarak sabah kahvaltısını alacağımız restoranımıza geçip ardından mimari dokusu ile Antalya’da öne çıkan ve tek yerleşim yeri olan kale içine gidiyoruz. Tarihi evlerin ve daracık sokaklarında gezintiye çıkıp şehrin kalbini yakından incelemeye başlıyoruz. İmparator Hadrianus'un Antalya ya gelişi dolayısıyla  MS 130 yılında yaptırılan Hadrian kapısı (üç kapılar) yivli minare ve liman görülecek yerler arasında. Ardından 40 metre yükseklikten akan düden şelalesine gidiyoruz. Buradaki gezintimiz sırasında dileyen misafirlerimiz çay bahçesinde oturup serinleyebilir hediyelik eşyalar alabilir şelalede fotoğraf çektirebilirler. Ardından Yüzme molası için Konyaaltında serbest zaman. Sonrasında ise otelimize hareket. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: Kemer - Olympos – Adrasan – Ulupınar

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Olympos’a hareket ve antik kentin gezilmesi.Masmavi denizin, üç taraftan yemyeşil çam ağaçlarıyla süslendiği, sessiz ve sakin bir bölge olan Adrasan’a varış. Burada vereceğimiz yüzme molamızın sonrasında doğa harikası Ulupınar da öğle yemeği için serbest zaman. Ardından Otelimize hareket. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



4 Gün: Manavgat Şelalesi – Side – Aspendos

Sabah Kahvaltımızın ardından Pamfilya bölgesinin en önemli liman kentlerinden biri olan ve ‘Nar’ anlamına gelen Side ye hareket. Antik kent, apollon tapınağı ve Aspendos gezilecek yerler arasında. Ardından Manavgat’a hareket ediyoruz. Ücrete dahil öğle yemekli tekne turumuz ve yüzme molamızın ardından otelimize hareket. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde



5 Gün: Alanya - Damlataş Mağarası - Kale - Kızıl Kule – Ankara

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Alanya’ya hareket. Surlarının uzunluğu 6.5 kilometreyi bulan denizden 250 metreye kadar yükselen yarımada üzerinde yer alan Alanya kalesi ziyareti. Ardından Damlataş mağarasını da ziyaret ettik den sonra Alanya nın en ünlü plajlarından biri olan Kleopatra plajında yüzmek için serbest zaman. Ardından Ankara’ya dönmek üzere yola çıkıyor ve bir başka AYAKİZİ organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 20.04.2024 09:44 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.