ADANA LEZZET FESTİVALİ TURU Tur Programı

ADANA LEZZET FESTİVALİ TURU
1 GECE 2 GÜN

Yarım Pansiyon

Seyhan Nehri, Taş Köprü, Adana Tren Garı, Bebekli Kilise, Ulu Cami, Tarsus Şelalesi, Ashabı Kehf Mağarası, Nusret Mayın Gemisi, Yedi Uyurlar, Adana Lezzet Festivali

İlk Gün Restoranda Kahvaltı Ücrete Dahil

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Ankara`dan Hareket

23:00 | Diye Turizm Ofis Önü (Atatürk Bulvarı No: 83)
23:10 | Milli Kütüphane Metro Durağı Önü
23:15 | Ufuk Hastahanesi Önü
23:25 | Taurus Avm Önü



2 Gün: Adana - Taş Köprü - Sabancı Merkez Cami - Seyhan Nehri - Adana Lezzet Festivali

Gerekli molalarla birlikte yapacağımız gece yolculuğu sonrası Adana'ya varıyoruz. Restoranımızda alacağımız serpme kahvaltı sonrasında rehberimiz eşliğinde Adana şehir gezimize başlıyoruz. Bebekli Kilise, Ulu Cami,Seyhan Nehri ve Taşköprü, Yağ Camii, ,Adana Tren Garı Ramazanoğlu Köşkü  ve Medresesini geziyoruz. Akça Mescit, Tarihi Tepebağ Evleri, Büyük ve Küçük Saat Meydanlarını geziyoruz, Eski Bedesten ve Kazancılar Çarşısı, Arkeoloji Müzesi ve Etnografya Müzesi, Adana Sinema Müzesi, Atatürk Evi Müzesini gördükten sonra Sabancı Merkez Camii, Tarihi Kız Lisesi Binası,  Ziya Paşa  Parkı, Dilberler Sekisi, Merkez ve Atatürk Parkları, Aşk ve Sadakat Köprüsü, Seyhan Nehri Gezisi, Eski ve Yeni Baraj Panoromik Seyir'i görüyoruz. Adana'ya has lezzetleri tatma fırsatı bulacağmız Adana Lezzet Festivali alanına geçiyoruz.  Festivalin sona ermesiyle akşam yemeği ve konaklama için otelimize hareket ediyoruz.

Kahvaltı:                         Restoranda serpme kahvaltı olarak alınacaktır.
Öğle Yemeği:                 Serbest zamanda ekstra olarak alınacaktır.
Akşam Yemeği:              Otelde set menü olarak sunulacaktır.
Konaklama:                    Adanava Hotel 4*

 



3 Gün: Tarsus Şelalesi - Yedi Uyurlar Mağarası - Nusret Mayın Gemisi - Dönüş Yolculuğu

Otel de alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Tarsus'a varıyoruz.İlk olarak bütün dinler tarafından kutsal Kabul edilen Ashabı Kehf Mağarasını görüyoruz. Daha sonra Hz. Peygamber Danyal Makamı, Ulu Cami, İslamiyetin İlk Müezzini Olan Bilali Habeşi Mescidi Aziz Paul'un Doğduğu Evi ve Su Kuyusunu  görüyoruz. Kırk Kaşık Bedesteni, Eski Tarsus Evleri, Tarsus Şelalesi gezisinden sonra Nusret Mayın Gemisini ziyaret ediyoruz. Gezilerimizin ardından o güne has hazırlanmış olan Kırkkaşık bedestenindeki Tarsus'a özgü yöresel lezzetleri tatma fırsatı bulacağız. Ardından Ankara'ya geri dönmek üzere yola çıkıyoruz. Keyifli bir yolculuk sonrası akşam saatlerinde Ankara'da turumuzu sonlandırıyor ve siz değerli misafirlerimiz ile vedalaşıyoruz.

Kahvaltı:                  Otelimizde açık büfe olarak alınacaktır.
Öğle Yemeği:           Serbest zamanda ekstra olarak alınacaktır.
Akşam Yemeği:       Serbest zamanda ekstra olarak alınacaktır.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 18.04.2024 18:44 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.