LONDRA TURU 3 GECE 4 GÜN Tur Programı

18.07.2019 

İSTANBUL ÇIKIŞLI 

3 Gece 4 Gün

549 €

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - LONDRA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde saat 07:30da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global Havayollarının KK 2001 sefer sayılı uçuşu ile 10.25 de Londraya uçuş. Yerel saat ile 12.30da Stansted Havalimanı na varışın ardından özel aracımız ile panoramik şehir turu. Görülecek yerler arasında; Parlemento Binası, BIG BEN Saat Kulesi, Westminister Köprüsü ve Manastırı, Trafalgar Meydanı, Amiral Nelson Anıtı, Hyde Park, Buckingham Sarayı, Thames Nehri, Meydanı bulunmaktadır. Tur sonrası otele transfer ve, odaların alınmasına kadar serbest zaman.



2 Gün: LONDRA


Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek London Eye & Madame Tussauds & Thames Nehri turu. (105 Pound). Dünyanın en büyük dönme dolaplarından biri olan London Eye her yıl milyonlara turist tarafından ziyaret edilmektedir. Turumuzun bir sonraki durağı; bir çok farklı şehirde de yer alan Madame Tussauds Müzesinde balmumu heykeller arasında keyifli zaman geçiriyoruz. Sonrasında arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecekAkşam yemekli Royal Banquet & Show turu. (65 Pound). Royal Banquet & Show, Ortaçağ atmosferinde alacağımız yemek eşliğinde birbirinden güzel ve eğlenceli Showlara tanıklık edeceğiz. Tur bitimi otele dönüş ve serbest zaman.
 



3 Gün: LONDRA

Kahvaltının ardından, dileyen misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Windsor Kalesi & Oxford Turu. (85 Pound). Windsor Kalesi dünyanın en büyük ve en eski kalesidir. Yaklaşık 1000 yıldır İngiliz kraliyet ailesinin bazı özel dönemlerde ikamet ettiği bir yerdir. Günümüzde kale hala kullanımda olup, İngiltere Kraliçesi bazı özel haftasonlarını burada geçirmektedir. Kale tüm görkemi ile her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Ardından İngilterenin kültürel ve tarihi yönden en zengin şehirlerinden biri olan Oxford a yolculuğumuza başlıyoruz. Oxford; dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere ev sahipliği yapması nedeniyle, kozmopolit yapıya sahip bir öğrenci şehridir. Şehir dokusu, mimarisi ve kültürel yapısı ile sizi alıp bambaşka bir dünyaya götürüyor. Tur bitiminde otele dönüş ve serbest zaman.



4 Gün: LONDRA - İSTANBUL

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve rehberimizin belirleyeceği saatte dönüş yolculuğumuz için; Stansted Havalimanına transferimiz gerçekleşiyor. Atlas Global Havayollarının KK 2002 sefer sayılı uçuşu ile 13.35 de Atatürk Havalimanına uçuş, yerel saat ile 19.30da İstanbul a varış ve turumuzun sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar
  • Konaklamalar Wembley,Peckham veya Earls Court bölgelerinden birinde yapılacaktır.
  • Otellerinin Giriş saatleri 15:00 - 17:00 arası / Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Aynı destinasyon için alternatifli oteller verildiği ve/veya sadece kategori bilgisi verildiği durumlarda konaklayacağınız otelleri gezi hareketinden 48 saat önce acentenizden öğrenebilirsiniz.İç hat bağlantılar için sınırlı kontenjan bulunmakta olup, müsaitlik alınması gerekmektedir.
  • Konfirme edilen iç hat bağlantıları 24 saat içerisinde geçerli olan en uygun iç hat uçuş için geçerlidir. 
  • Gruplarda iç hat bağlantı fiyatları geçerli olmayabilir. Özel fiyatlarımızı sorunuz.
  • Akşam yemekli Royal Banquet Show turu ulaşımı Metro ile yapılır ve fiyata dahil değildir. 
  • Windsor Kalesi giriş bileti fiyata dahildir. Turun ulaşımı otobüs, tren veya metro ile yapılır.
  • London Eye & Madame Tussauds & Thames Nehri turu ulaşımı tren veya metro ile yapılır.
  • Tur Programımız minumum 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acentanız aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.
  • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acentanız tarafından bildirilecektir.
  • Fuar, kongre, konser,etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen lokasyonlardan veya kmlerden daha fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce acentanız tarafından bilgi verilecektir.
  • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan -yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
  • AYAKİZİ iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan AYAKİZİ Turizm sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.
  • Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
  • Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Tura Turizm sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Ekstra turlar , servis aldığımız yerel acenta tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
  • AYAKİZİ Turizm, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. AYAKİZİ Turizm, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 
  • Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar. Ekstra turlar için tahsis edilen araçlar, sadece bu turları alan misafirler için geçerlidir. 

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 20.04.2024 11:56 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.