BURSA İZNİK MUDANYA TURU 3 GÜN Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Ankara dan Hareket

00:30 Kızılay Atatürk Bulvarı No :85 
00:35 Bahçelievler Milli Kütüphane Yanı
00:40 Söğütözü Armada Önü
00:50 Ümitköy Köprüsü Altı
00:55 Koru Sitesi Migros Karşısı
00:59 Yaşamkent Bp Benzinlik önünden hareket.



2 Gün: Cumalıkızık Serpme Köy Kahvaltısı, Orhangazi, Osmangazi, Yeşil Türbe, Ulu Cami, Tophane, Kozahan

Gerekli molalar sonrasında Cumalıkız Köyü’ne varış. İkramımız serpme köy kahvaltısı sonrasında UNESCO tarafından koruma altına alınan 700 Yıllık Cumalıkızlık Köyü’nde Eski Çoban Evi, Konuk Evi, Eski Muhtarlık, Sanat Evi ve Etnografya Müzesi’nin gezilmesi…  Bursa da; Orhangazi ve Osman gazi türbelerinin görülmesi Yeşil Cami, Yeşil Türbe, Ulu Camii gezileri sonrasında Tarihi Kapalı Çarşı Koza han’da alışveriş için serbest zaman. Ardından otelimize hareket.  konaklama (Kervansaray City Otel)



3 Gün: Mudanya, Trilye, Ulubat Gölü, Gölyazı, Siye, Uludağ yolu ! Tarihi Çınar,Çekirge

Sabah kahvaltımızın ardından Ulubat gölünde fotoğraf çekimi ve göl etrafında yürüyüş… Gölyazı'da yürüyüşte eski yapılar mezat alanı ve kiliselrin görülmesi... Mudanya’ya hareket. Burada; Mütareke Evi, Müzesi, Osmanlı Konakları, Eski Kilise ve İskelenin gezilmesinin ardından çınarlı kahvede cay molası... Mudanya’nın yazlık yerlerinden ve kiliseleriyle ünlü Siye üzerinden Trilye’ye hareket. Sit alanı olan bölgede; Rum Kasabası, Fatih Camii, Kemerli Kilise, Ruhban Okulu ve Eski evlerin görülmesinin ardından Çekirge üzerinden Uludağ yolu üzerindeki çınarın görülmesi ve tarihi çınarın altında çay ve manzara keyfi… Otelimize hareket. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde (Kervansaray City Otel)



4 Gün: İznik, Çini Fırınları, Bilecik, Şeyh Edebali, Söğüt, Ertuğrulgazi, Dönüş Yolculuğu

Sabah kahvattımızın ardından İznik Gölüne varış. İznik gölü etrafındaki kısa yürüyüş ve fotoğraf çekiminin ardından İznik’te; Ayasofya Müzesi, Yeşil(Çinili) Camii, İznik Çini(Nilüfer Hatun İmareti) Müzesi gezileri Çini fırınları kazı alanı Roma dönemi kalıntıları ve Lefke Kapı’nın panaromik görülmesi. Bilecik`e hareket. Sırasıyla; dünyada ilk ve tek üç boyutlu Osmanlı devlet arması, Şeyh Edebali Türbesi ve Orhangazi Türbesi`ni ziyaret. Söğüt`e varış… Söğüt’te Beyliğin kurucusu Ertuğrul Gazi Türbesi ve kuyulu mescit, Karakeçeli parkı, Dar-ul Eytam Binası gezileri… Ankara’ya hareket. Gerekli molaların ardından akşam saatlerinde Ankara’ya varıyor ve bir başka AYAKİZİ organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz...



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 16.04.2024 18:56 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.