ANKARA ÇIKIŞLI KOS ADASI TURU Tur Programı

 Bir Ada, Tam Tatil; Kos

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Ankara-Bodrum

Önceden bildireceğimiz saat ve kalkış noktalarından gece saatlerinde Ankara’dan hareket ediyoruz. 
Yaklaşık 725 km ve 12 saat sürecek yolculukla Bodrum Feribot Limanına gidiyoruz. Geceniz otobüste geçiyor.



2 Gün: Bodrum-Kos

Saat 08:00 Bodrum Limanı’na varış. Bilet, pasaport ve bavul işlemlerinin ardından,
Saat 09:00 Kos Adası için feribotumuz hareket ediyor. Yaklaşık yarım saat sürecek yolculuğun ardından,
Saat 09:30 Adaya varış. Pasaport ve bavul işlemlerinin ardından, tur liderimiz ile buluşma. Sonrasında, yılda bir milyondan fazla turisti ağırlayan; plajları, koyları, muhteşem denizi, her bütçe ve tercihe uygun otelleri, çok hareketli gece hayatı, otantik köyleri, adanın hemen her yerine serpiştirilmiş gibi duran yel değirmenleri, alışveriş imkanları, tarihi ve kültürel hazineleri ve geleneksel Yunan mutfağının en güzel örneklerini sunan sayısız tavernaları ile muhteşem bir tatil beldesi olan Kos gezimiz için limandan hareket ediyoruz. . Bodrum’un hemen karşısında bulunan, ancak Bodrum’a oranla çok daha bakir ve özgün kalabilmiş Kos, tıbbın babası Hipokrat’ın doğum yeridir. Bu güzel ve şirin Ege Adasında yapacağımız panoramik gezimizde, Hipokrat’ın gölgesinde öğrencilerine ders verdiğine inanılan binlerce yaşındaki Hipoktrates Ağacı, tarih boyunca adayı saldırılara karşı korumuş Şövalyeler KalesiPalmiye Bulvarı, İtalyanların işgal ettikleri dönemde adaya kazandırdıkları Polis Karakolu, Venedikliler döneminde burjuvaların yaptırdıkları ve ‘’palazzine’’ adı verdikleri malikaneler, içinde Hipokrates’in heykeli de bulunan  Arkeoloji Müzesi, adaya yayılmış Yel Değirmenleri, Roma döneminden kalma Agora, hayvan kabartmaları ile eşsiz Casa Romana, hareketli Liman Bölgesi, her daim hareketli Hippocrates Caddesi, adanın kalbi sayılan Eleftheria MeydanıPlatanos Meydanı ve burada bulunan Tarihi Türk Çarşısı , Aghia Anna Kilisesi, Osmanlı döneminden kalma Defterdar Camii ve Loziya görülecek yerler arasındadır.Gezimizin ardından, öğle yemeği ve alışverişleriniz için serbest zaman. Ardından, otelimize transfer, odalara yerleşme ve dinlenebilmeniz için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz, tur liderlerimiz tarafından düzenlenecek birbirinden farklı ve keyifli ekstra turlara katılabilirler. Geceleme otelimizde.



3 Gün: Kos

Kahvaltı otelimizde. Gününüz çeşitli aktiviteler için serbest. Dileyen misafirlerimiz, tur liderlerimiz tarafından düzenlenecek birbirinden farklı ve keyifli ekstra turlara katılabilirler. Geceleme otelimizde.



4 Gün: Kos

Kahvaltı otelimizde. Gününüz çeşitli aktiviteler için serbest. Dileyen misafirlerimiz, tur liderlerimiz tarafından düzenlenecek birbirinden farklı ve keyifli ekstra turlara katılabilirler. Geceleme otelimizde.



5 Gün: Kos-Bodrum-Ankara

Kahvaltı otelimizde. Gününüz çeşitli aktiviteler için serbest. Dileyen misafirlerimiz, tur liderlerimiz tarafından düzenlenecek birbirinden farklı ve keyifli ekstra turlara katılabilirler.
Saat 12:00 Odaların boşaltılması varsa ekstraların ödenmesi.
Saat 15:30 Limana transfer. Bilet, pasaport ve bavul işlemlerinin ardından,
Saat 17:00 Bodrum için feribotumuz hareket ediyor. Yaklaşık yarım saat sürecek yolculuğun ardından,
Saat 17:30 Bodrum'a varış ve özel otobüsümüze biniş. Bodrum merkezde yemek için serbest zaman. Ardından, Ankara'ya hareket ediyoruz.

Yaklaşık 725 km ve 12 saat sürecek yolculukta geceniz otobüste geçiyor.

 


6 Gün: Ankara

Ankara'ya varışla birlikte, misafirlerimizi önceden belirlenen noktalarda bırakıyoruz. Hizmetlerimizin sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
  • Koşulsuz İptal ve Seyahat Güvence Paketi (KOŞULSUZ İPTAL GÜVENCE: Tur kalkışından 7 gün öncesine kadar herhangi bir sebep belirtmeksizin turun iptalini isteyebilir ve ödediğiniz paket ücretini kesintisiz iade alabilirsiniz. Turun kalmasına 7 Günden az-96 saatten çok zaman kala yine herhangi bir sebep belirtmeksizin turun iptalini isteyebilir ve ödediğiniz paket ücretini %35 muafiyet kesintisi olmak üzere %65’ini geri alabilirsiniz. SEYAHAT GÜVENCE: Vize reddi ile karşılaşan misafirlerin veya hastalık sorunu nedeni ile tura katılması mümkün olmayacak misafirlere tur bedeli kadar ödeme yapılmasını sağlamaktadır. Seyahat iptali nedeniyle tazminat başvurularında uygulanacak sigortalı katılım payı(muafiyet) %15 oranındadır. Teminat detayları sigorta şartnamesinde yer almaktadır. Bununla birlikte bagaj kaybından, hasarına,ferdi kaza teminatına kadar birçok ek teminatı barındırmaktadır.. Alınmış vize hizmeti ve sigorta bedeli iade kapsamında değildir.)
  • Seyahat güvence paketi ücreti tur bedeliniz ile orantılı olarak değişmektedir.

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 23.04.2024 12:36 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.