AFYON TERMAL TUR NG AFYON WELLNESS HOTEL Tur Programı


AFYON TERMAL TUR
5* NG AFYON WELLNESS & CONVENTION HOTEL
2 GECE 3 GÜN YARIM PANSİYON KONAKLAMA ve GİDİŞ DÖNÜŞ ULAŞIM DAHİL

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: ANKARA - AFYON

Sabah saat 08:00 'de Sıhhıye Sezenler Sokak Atatürk Lisesi önünde buluşma ve  Afyon'a hareket. Öğle saatlerinde 5* NG Afyon Wellness & Convention Hotel'e varış ve müsaitlik durumuna göre odalara yerleşme ve serbest zaman, akşam yemeği ve gece konaklama otelimizde.

KONAKLANACAK OTEL : NG AFYON WELLNESS & CONVENTION HOTEL

 
 



2 Gün: AFYON

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında tüm gün otel aktivitelerinden faydalanmak için serbest zaman. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

KONAKLANACAK OTEL : NG AFYON WELLNESS & CONVENTION HOTEL



3 Gün: AFYON - ANKARA

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında odaların boşaltılması ve  saat 12:00'de lobide buluşma, Ankara'ya hareket. Gerekli molalarımız sonrasında Ankara'ya varış. 

 

Keyifli Bir Gezinin Ardından Bir Başka Ayakizi Tur Organizasyonunda Buluşmak Üzere Vedalaşma.

NG AFYON WELLNESS & CONVENTION HOTEL

KONUM : NG Afyon Wellness & Convention, tüm destinasyonların ortak kesişim noktası olan AFYON’da 428 oda 9.500 m² SPA merkezi, biri 1271 kişi kapasiteli toplam 12 toplantı salonu ve 220 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyla bölgenin en büyük tesisi olma özelliği ile konumlandırılmıştır. Tesisin Zafer Havalimanına uzaklığı 45 km, Uşak havaalanına 90 km, Eskişehir Havaalanına uzaklığı 130 km, Ankara Esenboğa havalimanına uzaklığı ise 280 km’dir.  

TESİS :Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention 9.500 m² Spa ve Wellness alanına sahip tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Otel'de çeşitli masaj odaları, cilt ve vücut bakım odaları, Fin ve Bio Saunası, özel aroma terapi odaları, çamur bakımları ve donanımlı bir fitness salonuna sahiptir.

Tesisteki üzeri açılabilen bayanlara özel yüzme havuzu; Bay bayan ve karma yüzme havuzları; Özel derecelendirilmiş; bay-bayan ayrı ve karma olarak ayrılmış termal havuzlar; Fizyoterapi Alanları; Fin Saunası; Bio Sauna; Aromaterapi Odası; Türk Hamamları bay ve bayan ayrı; Tepideryum; Şok Duşları; Macera Duşları; Kar Çeşmesi; Tekli masaj odaları; Çiftli masaj odaları; Shiatsu/Thai masaj süiti; Cilt bakım odaları; Vücut bakım odaları; Ayurveda masaj odaları; Soyunma odaları; Wellness (Hidroterapi Masaj Süiti) yararlanılabilmektedir.

ODA : 428 oda ve 780 yatak kapasitesine sahip olan NG Afyon Wellness & Convention Hotel'de  213 Superior Oda, 112 Superior Deluxe Oda, 10 Corner Deluxe Oda, 11 Suite Oda, 56 Dublex Aile Odası,  14 Dublex Suite oda, 2 Dublex Queen Suite, 1 Kral Dairesi ve 1 Sky Suite, 8 Engelli Odası olmak üzere farklı konaklama alternatifleri yer alır. Odalarda merkez ısıtma ve soğutma sistemi, WIFI, saç kurutma makinesi, mini bar, kasa ve uydu TV vardır.

ÜCRETSİZ AKTİVİTELER : Fitness Center, Fin Saunası, Bio Sauna, Aromaterapi Odası, Türk Hamamları bay ve bayan ayrı, Tepideryum, Şok Duşları, Macera Duşları, Kar Çeşmesi, Soyunma Odaları, Hidromasaj sistemine sahip jakuziler,Pilates Stüdyosu, Bilardo, Tenis kortu gündüz kullanımı, Mini Kulüp, Çok Amaçlı Saha (Işıklandırılması ücretli), Çocuklar için top havuzu , Kağıt oyun , tavla, okey odası, satranç (24 saat), Masa Tenisi ve Dev Satranç, Aqua kaydırak havuzları, Üzeri açılabilen bayanlara özel yüzme havuzu (Hava Sıcaklığının 23°C üstü olması durumunda açılır), Bay bayan ve karma yüzme havuzları, Özel derecelendirilmiş termal havuzlar (Havuzlar toplamda 15 adet: 9 adet termal,6 adet normal su), Diagonal Gece Kulübünde Kareoke, 1 km ışıklandırılmış yürüyüş yolu ve hobi serası. 

ÜCRETLİ AKTİVİTELER : Yüz / Cilt Bakımları, Vücut Bakımları, Özel Hamam Terapileri, Vıp Suit Kullanımı, Bireysel Fitness Danışmanlığı, Tüm Terapiler, Tüm Masajlar ve Bakımlar, Aile Hamamları (toplam 8 adet, 4 tanesinde özel sauna ve kitchenette mevcuttur), Aliva Cafe, 3 ayrı bölgede konumlandırılmış olan vitamin barlar, Çamur Bakımları,, Tenis Kortu Eğitmen ve Malzemeleri ve Aydınlatması, Sony Playstation 3 ve 4 / Nintendo Wii, Langırt, Smash (Çekiç), Air Hockey, Jetonlu Oyun Makineleri, Bebek bakımı, Kum Boyama / Ahşap Boyama, Hint Kınası Uygulamaları, Doktor Hizmeti (Uzman doktor ve hemşire belli saatlerde ücretsiz hizmet vermektedir, diğer saatlerde ücretli olarak doktor temin edilmektedir.), İnternet Cafe, Laundry hizmeti, Özel Pilates dersleri.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 20.04.2024 02:40 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.