LAVANTA HASADI TURU Tur Programı

LAVANTA HASADI TURU

1 GECE 2 GÜN

YARIM PANSİYON

PAMUKKALE - SALDA GÖLÜ - SAGALASSOS
EĞİRDİR GÖLÜ - KUYUCAK KÖYÜ

İLK GÜN PAMUKKALE'DE SERPME KAHVALTI DAHİL

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Ankara'dan Hareket

23:59 Kızılay Ayakizi Turizm Ofis Önü 
00:05 Mili Kütüphane
00:10 Armada
00:30 Koru Sitesi
00:35 Yaşamkent BP Benzinlik Önü
Yol Güzergahımız = Ankara - Polatlı - Afyon - Denizli 

 

 



2 Gün: Pamukkale - Salda Gölü - Sagalassos Antik Kenti - Burdur

Akşam Ankara'dan hareketimizin ardından sabah saatlerinde Pamukkale ye varıyoruz. Restorantımızda ikram edeceğimiz açık büfe kahvaltımızın ardından Türkiye'nin en çok yabancı turist çeken yerlerinden biri olan Pamukkale travertenlerine varış.1988 yılından beri UNESCO dünya miras listesinde olan Pamukkale, bembeyaz travertenleri, Kleopatra havuzu ile  arkeoloji dilinde ''Holy City'' yani kutsal kent olarak bilinen Hierapolis antik kenti gezilecek yerler arasında.Sonrasında ise Hristiyanlığın ilk 7 kilisesinden birine sahip olan Laodikia antik kentine hareket ediyoruz. Ardından Türkiye'nin Maldivleri ve büyüleyici güzelliği ile Salda gölüne varış. Bembeyaz kumu ve masmavi suyu ile Türkiye'nin en temiz gölü olan salda gölünde keyifli dakikalar geçiriyoruz. ‘’ Aşıkların ve imparatorların şehri’’ olarak bilinen Sagalassos antik kentine hareket. Ardından otelimize hareket. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: Eğirdir Gölü - Lavanta Hasadı - Kuyucak Köyü

Sabah otelde alacağımız kahvaltımızın ardından  Türkiye'nin en büyük 4.gölü olan Eğirdir gölüne ulaşıyoruz. Sonrasında ise Akpınar'a hareket edip Eğirdir gölü manzarası eşliğinde çay - kahve molası veriyoruz. Ardından Lavanta diyarı’ nın kalbi Kuyucak köyüne hareket. Türkiye’nin lavanta üretiminin %93’ü bu minik köyden karşılanıyor. Bol bol fotoğraf çektirip lavanta tarlasında dolaşıp vakit geçirebilirsiniz. Kuyucak köyü Isparta’ nın gül üretiminin %45’ini karşılayan Keçiborlu ilçesinde yer almaktadır. Kuyucak köyü’ ne gittiğiniz zaman . Lavanta yağı, sabunu, kolonyası, şampuanı, kremi, lokumu yer almaktadır. Hatta lavanta aromalı Türk kahvesini içmeden dönmeyin. Ardından Ankara’ya hareket ediyor ve bir başka AYAKİZİ turizm organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

Biniş noktalarımız

Ofis Önü (Kızılay Atatürk Bulvarı No:127)

23:00

 

Bahçelievler Milli Kütüphane Yanı

23:05

 

Söğütözü Aramda Önü

23:10

 

Odtü Köprüsü Altı

23:15

 

Bilkent Köprüsü Altı

23:20

 

Ümitköy Köprüsü Altı

23:25

 

Koru Sitesi Migros Karşısı

23:30

 

Yaşamkent BP İstasyonu

23:35

 

Eryamanan Optimum Avm Önü

23:35


İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 19.04.2024 14:30 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.