ANKARA ÇIKIŞLI KIBRIS TURU Tur Programı
ANKARA ÇIKIŞLI KIBRIS TURU 3 GECE 4 GÜN 

 

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferleri ile

 

 

21/11/2019  PC1881  PGS    ESB    ECN    09:55  11:10   20 KG BAGAJ

24/11/2019  PC1884  PGS    ECN    ESB    15:15   16:20   20 KG BAGAJ

 

 

 

 

Kalkış Yerleri: Ankara Esenboğa Havaalanı Dış Hatlar Terminali
PROGRAM
1 Gün: Ankaradan Lefkoşaya Hareket

Ankara Esenboğa Havalimanı Dış Hatlar Terminallinde  buluşmanın ardından gerekli bilet ve bagaj işlemlerinin tamamlanmasının akabinde Lefkoş'ya keyifli bir yolculuk. Lefkoşa'ya varışımızın ardından alanda bizi bekleyen aracımızla merkeze hareket. Serbest zaman sonrası otelimize hareket. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: Lefkoşa, Makarios un Yazlık Köşkü, Barbarlık Müzesi, Ledra Palas, Gazi Magosa, Surlar, Namık Kemal Zindanları, Kapalı Maraş

Otelimizde alacağımız açık büfe sabah kahvaltımız sonrasında turumuz için hareket. Gezimiz esnasında görülecek yerler arasında Makarios’un Yazlık Köşkü (Panoramik), Boğaz Şehitliği, Barbarlık Müzesi, Yeşil Hat Sınırı (Panoramik), Ledra place oteli, Merhum Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın çalışma evi, Lefkoşa surları, Cumhurbaşkanlık Sarayı, Girne kapısı, Kktc Meclisi bulunmaktadır. Lefkoşa'da alışveriş için vereceğimiz molamız sırasında 1001 çeşit yöresel ürünlerden satın alabilirsiniz. Molamızın ardından Dünyanın en büyük 2. Bayrağı T.C ve K.K.T.C bayrağını panoramik olarak gördükten sonra Gazi Magosa’ya hareket. St. Barnaba İkon ve Arkeoloji Müzesi, Kral Mezarları (panoramik), Mağusa surları, Namık Kemal zindanı, Lala Mustafa Paşa Cami, Venedik surları, Kapalı Maraş (hayalet şehir) gezilerimizin ardından tahmini saat 17.30'da Otelimize transfer. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: Girne, Bellapais, Mavi Köşk

Otelimizde alacağımız açık büfe sabah kahvaltımızın ardından St. Hilarion Kalesi ve kuş bakışı Girne manzarasında fotoğraf çekimimizin ardından Beylerbeyi köyünde kahve molası veriyoruz. Molamızın ardından Bellapais Manastırı, Karaoğlanoğlu Şehitliği, Açık Hava Araç Müzesi, Barış ve Özgürlük Müzesi, Yavuz çıkarma plajı ve çıkarma anıtı, Mavi köşk (kaçakçının köşkü) gezilerimiz sonrasında otelimize transfer. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



4 Gün: Girne, Lefkoşa, Ankara ya Varış

Otelimizde alacağımız açık büfe sabah kahvaltımızın sonrasında rehberimizin belirleyeceği saate kadar Girne'de serbest zaman. Serbest zaman sonrasında Lefkoşa Havalimanı'na hareket. Gerekli bilet ve bagaj işlemlerinin tamamlanmasının akabinde Ankara'ya keyifli bir yolculuk. Ankara'ya varışımızın ardından bir başka organizasyonda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 25.04.2024 08:47 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.