HALKİDİKİ & SELANİK TURU Tur Programı

 

İLKBAHAR & YAZ DÖNEMİ

HALKİDİKİ & SELANİK TURU

OTOBÜS İLE İSTANBUL HAREKET

1 Gece 3 Gün

 

03, 04 Haziran (Ramazan Bayramı)

10, 11 Ağustos (Kurban Bayramı)

 

Atatürk’ün Evi Ziyareti Dahil…

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Halkidiki

Akşam saat 21:00'da Kadıköy Hasanpaşa Tarihi Salı Pazarı Önü, saat 21.30’da Gayrettepe Avantgarde önü, saat 22.00 de Bakırköy Ömür Plaza önünden hareket ile yola çıkıyoruz. Yaklaşık 2,5 saatlik yolculuğun ardından varışımızda gümrük ve pasaport işlemlerinin tamamlanması ve ardından Yunanistan’a geçerek, Xanthi (Dedeağaç), Komotini (Gümülcine), Alexandropouli (İskeçe) ve Kavala, Selanik üzerinden Halkidiki’ye yol alıyoruz.



2 Gün: Halkidiki - Selanik

Sabah saatlerinde Kavala yakınlarında vereceğimiz mola sonrası, ilk durağımız olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün evini ziyaret ediyoruz. Ziyaret sonrası Yunanistan’ın ve Ege’nin en keyifli yazlık plaj beldelerinden biri olan Halkidiki’ye varış ile birlikte anlaşmalı Beach Club’a yerleşme ve tam gün muhteşem Ege denizinin ve güneşin keyfini yüzerek ve eğlenerek çıkarıyoruz. Akşam üzeri saat 17:00’da Selanik’e geri dönüp otelimize yerleşiyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Sirtaki ve Taverna Turuna katılabilirler (Fix Menü yemek ve 2 içki dahil 45 Euro).

Sabah Kahvaltısı : Kavala yakınlarında verilecek serbest zaman da ekstra olarak alınacaktır.
Öğle Yemeği : Verilecek serbest zaman da ekstra olarak alınacaktır.
Akşam Yemeği : Ekstra düzenlenecek olan Sirtaki & Taverna turunda alınacaktır.
Konaklama : Perinthos Hotel vb. – Selanik
Para Birimleri : Yunanistan - Euro



3 Gün: Selanik – Kavala – Taşöz (Thassos) Adassı- İstanbul

Sabah kahvaltısı sonrası Kavala’ya hareket ediyoruz. Kavala’ya varış ile birlikte, Kavala’nın ve çevrenin tadını çıkarmak için tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Kavala’nın en gözde Beach Club’larından birinde tam gün muhteşem Ege denizinin ve güneşin keyfini yüzerek ve eğlenerek çıkarabilirler. (Kişi Başı 10 Euro Transfer ve Giriş Dahil) veya dileyen misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Taşöz (Thassos) Adası turuna katılabilirler (Kişi Başı 25 Euro Feribot ve Beach Club Girişleri Dahil). Taşöz adası turumuza katılan misafirlerimiz ile beraber Keramoti kasabasına yolculuğumuz ile beraber feribot ile adaya geçiş yapıyoruz. Yaklaşık olarak 40 dakika sürecek olan ada yolculuğumuz sonrasında feribottan inerek panoramik ada turumuza başlıyoruz. Turumuzun sonrasında anlaşmalı Beach Club’da yüzme ve eğlenme için serbest zaman. Bu zaman esnasında Taşöz’ün Berrak Sularında yüzme şansına sahip olacağız. Verilen serbest zaman sonrasında 17:00 feribotuyla adadan ayrılarak tekrar Keramoti’ye geçiyoruz. Kavala Merkez’de belirlenen noktada tüm misafirlerimiz ile buluşmamıza müteakip İstanbul’a hareket. Gümrük ve pasaport işlemleri sırasında Yunan Freeshop’unda alışveriş imkânı. İpsala sınır kapısından Türkiye’ye giriş ardından güzergah üzerinde vereceğimiz molayı takiben sabaha karşı İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 20.04.2024 06:51 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.