YILBAŞI SELANİK TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Drama – Serez - Selanik

Akşam saat 22.00’da Kadıköy Evlendirme Dairesi, 22.45’de Zincirlikuyu Avantgarde Otel önü, 23.30 Bakırköy Ömür Plaza önünden hareketle, Silivri-Keşan karayolu takip edilerek İpsala sınır kapısına varış. Pasaport ve gümrük işlemlerini sonrasında yolculuğumuz otoban üzerinden devam edecek.



2 Gün: Selanik

Sabah saatlerinde Drama şehrine varış. Burada alacağımız kahvaltı sonrasında ( Ekstra ), kısa bir Drama turu, gölet çevresinde bir kısa yürüyüş yapacağız. Daha sonra Serez’e geçip, yapacağımız şehir turunda Şeyh Bedrettin’inde idam edildiği Serez çarşısı ve Bedesten’i (Günümüzde Arkeoloji müzesi olarak kullanılmaktadır ) görüp, Selanik’e doğru devam ediyoruz. Öğlen saatlerinde SELANİK şehrine varış ve panoramik şehir turu. Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule, Fuar Meydanı, Osmanlı ve Bizans Eserleri, Yunanistan’ın En Büyük Katedrali olan Aya Dimitros Kilisesi, Büyük İskender, Hamza Bey Cami, E.Venezelos - P.Konstantin Heykelleri, Vardar, Makedonia, Aristoteles, Elefterios meydanları görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN evini ziyaret ediyor ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz ile ekstra olarak taverna turuna katılma imkânı. Leziz yemekler, Yunan müziği ve buzuki eşliğinde sınırsız eğlence.

Taverna Gecesi: 70 Euro



3 Gün: Selanik - Kavala - İskeçe – Gümülcine – Dedeağaç – İstanbul

Sabah kahvaltı sonrası Kavala’ya hareket. Yaklaşık 2-3 saatlik yolculuk sonrası Kavala’ya varış ve panoramik şehir turu; Su Kemerleri, Liman, 19. Yüzyıl Neo Klasik Yapılar, Eski – Yeni Şehir, Deniz Feneri, Ag. Nicholas ve Teodoro Kimissi Kiliseleri, Kavalalı Mehmet Ali Paşa İmarethane, Ev ve heykelinin görülmesi sonrasında öğle yemeği molamızı veriyoruz. Yemek molamızın ardından, yol güzergâhımız üzerinde bulunan ve tur programlarında pek olmayan İskeçe yakınında bulunan ve daha önce hiç karşılaşmadığınız bir konumda olan Agios Nikolaos Kilisesi gezimizi yapıp otoban üzerinden İpsala sınır kapısına yolculuğumuza devam ediyoruz. Sınır Kapısında Pasaport ve gümrük işlemlerini takiben Keşan-Tekirdağ-Silivri üzerinden, Tekirdağ’da vereceğimiz köfte molası sonrası gece saatlerinde İstanbul’a varıyoruz. Bir başka turumuzda görüşmek dileğiyle sizlere veda ediyoruz. 

Porto Lagos Turu Kişi Başı: 10 €



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 19.04.2024 19:26 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.